23.3 C
Deva
joi, septembrie 21, 2023

JURNAL VIRTUAL. Vorbe goale

danielgutaFacem să fie bine! O să rezolvăm această problemă! Vom lua măsuri pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple! Cei responsabili vor fi pedepsiţi pentru asta! Avem un proiect pe tema asta! Noi am demarat un proiect şi se lucrează la el! Mă voi ocupa personal de rezolvarea situaţiei reclamate! Vă asigurăm că lucrurile se vor schimba în bine! Vom sprijini această iniţiativă! Ne vom alătura demersului şi vom ajuta la ducerea lui la bun sfârşit! Situaţia este aşa cum o ştiţi, dar ne-am propus să o îmbunătăţim! Am avut o serie de iniţiative şi, încet, încet, ne apropiem de concretizarea lor! Dacă în urmă cu câţiva ani, ideea putea părea una fantezistă, acum putem vorbi de lucruri concrete! Sperăm că ne vom putea implica activ în îndreptarea lucrurilor! Avem rezultate! Am studiat problema! Facem eforturi susţinute! Vom reuşi să atragem fonduri! Suntem foarte aproape!


Aţi înţeles ideea: facem să fie bine! Declaraţiile enumerate mai sus le-am găsit într-un şir parcă nesfârşit de texte din presă şi aparţin unor funcţionari publici, politicieni, şefi de instituţii, primari etc.

E plină comunitatea de oameni de genul acesta, care ne dau asigurări prin declaraţii de presă că va fi bine. „Terminaţi, bă, cu prostiile, şi faceţi ceva”, e vorba unui amic de-al meu. Aproape a trecut anul şi parcă am rămas înţepeniţi în starea aceasta de aşteptare, ca lucrurile să se mişte cumva. Funcţionarii publici şi şefii de instituţii ne-au dat asigurări până s-au plictisit, dar nu-i nimic, a mai rămas o lună de lucru, poate două, şi scăpăm de anul acesta. Ne putem face deja planuri pentru vacanţa de Crăciun şi cheful de Anul Nou, mai dă-le încolo de proiecte, că tot anul am vorbit de ele. Prin noiembrie o să le lăsăm sigur deoparte, ori le raportăm pentru 2014 şi le vom adăuga altele. Românul are idei. De la primii fulgi de nea care se cern peste străzile Hunedoarei şi Devei ne putem lua gândul de la promisinile cu care ni s-au tot mândrit funcţionarii noştri. Prima ninsoare e semn că autorităţile se pregătesc de hibernare. Aşa a fost dintotdeauna. Rar găseşti şefi de instituţii care se zbat cu adevărat pentru comunitatea lor. Sunt o minoritate, pe un teren contropit de de toţi care ne spun doar vorbe goale.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente