8.8 C
Deva
sâmbătă, mai 18, 2024

Pixul negru. …Dar dacă Udrea spune adevărul?

Zilele trecute scriam aici că e coadă mare la denunţuri din puşcărie. De-atunci, coada se-ngroaşă, dar parcă nici nu ne mai…trage cu ochiul asupra a noi şi noi dezvăluiri, care de care  mai senzaţională, mai şoc! Pentru că tribuna pârelor e cvasipermanent ocupată de Udrea. Acum, să mă iertaţi că n-am zis şi „doamna”, dar cine mă ştie, ştie că niciodată nu am considerat-o „o doamnă”! Doamnele sunt tot mai rare. Mai ales după ce intră în politică… Nimeni, dintre toţi dătătorii cu părerea, nu poate să spună clar cât adevăr şi câtă minciună se află în delaţiunile Udrei. Care deocamdată sunt îndosariate doar ca declaraţii, iar probele ce vor confirma sau infirma spusele sale e cam greu să ajungă şuvoi în  spaţiul public, la concurenţă cu inundaţiile zilnice  ieşite din gura blondei lui Băsescu.

Până atunci, însă, iată diluviul delaţiunilor spală şi meleaguri hunedorene, făcând ceva ravagii la Lupeni. Chiar în primărie,  primarul Cornel Resmeriţă fiind deja aplecat asupra unor coli albe pe care primul rând începe cu Subsemnatul…Situaţie în care se află şi acţionarul…Gărdean al firmei Transgaz din Haţeg.  Implicaţi cu toţii în afacerea „Gala Bute”. De la care nu putea lipsi Rudel Obreja! Care, la o Justiţie…justă trebuia legat imediat după tipărirea afişelor ce anunţau un eveniment ce trebuia să fie o mândrie naţională! Dar se dovedeşte o mânărie naţională! Ce voiam să zic cu afişele este că organizatorul meciului nu  era Federaţia Română de Box, cum este normal, ci firma preşedintelui acesteia, Rudel Obreja. Care şi-a tăiat partea de încasări ce revenea boxului românesc pentru organizare şi eventualele beneficii pentru firma lui. Încă nu se ştie, sperăm că se va afla cât a intrat în genţile Udrei.   Şi atunci, ca şi mai recent,  banii  ce reveneau din televizări Ligii Profesioniste de Fotbal şi, de aici, echipelor ajungeau la firma Bodu a lui Mitică Dragomir. Iar cluburile, echipele mor…Înfloresc însă restaurantele şi hotelurile lui Mitică…Numai că aici, dacă nu a fost parteneră şi Udrea, încă nu se fac valuri…Să sperăm, să mai aşteptăm!

Dar năvălnicul şuvoi de pâre ale Udrei, în acest moment a singurele  „probe” dar fulminante ale Elenei fatale a fostului preşedinte ( va fi şi fatidică?) -dacă va fi instrumentat riguros, curajos şi se confirmă, poate să lase-n piele goală întreaga politică  din „deceniul Băsescu”! Ca fiind apogeul  mafiei de stat, institţionalizată, păzită şi apărată de strturile care trebuie în mod normal să dea siguranţă şi garanţie funcţionării statului de drept! Şi nu doar procuroarea Bica, ca una dintre şefii unei structuri de forţă şi putere, reprezintă hăul mafiot! Ci mult mai gravă, nedovedită însă, şi se cam târâie barca pe uscat până la elucidarea cazului, ar fi starea indusă că şeful în funcţiune al SRI, omul de gardă al fostului preşedinte , generalul  Coldea   ar conduce practic România!

Dacă toate vorbele Udrei , deocamdată doar expresii ale disperării prea-mult adulatei, inclusiv de presă, vor deveni fapte probate, autentificate, înseamnă că am trăit 10 ani sub Mafie! Iar acum aceasta se destructurează din interior! Prin delaţiuni. La fel ca mafia siciliană, ca mafia americană! Foarte bine! Dar cine  ne dă viaţa pe 10 ani înapoi?

Nicolae Stanciu

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/