9 C
Deva
duminică, mai 26, 2024

V-ați ales! Și acum?!

Gata! V-ați ales! A ajutat Dumnezeu să treacă și ziua de 25 mai. Noi am supraviețuit. Voi?! V-ați bălăcărit ca ultimii oameni. V-ați amenințat cu pușcăria mai rău decât ultimii golani de pe lumea asta! V-ați jignit ca vagabonzii și puțin a mai lipsit să nu vă și scuipați. Unii dintre voi au uitat că au și ei mame, soții, amante, fiice, prietene, iubite. Ați coborât discuțiile la nivelul celei mai infecte crâșme din țara asta. Păcat!

V-ați folosit de toți amărâții, cărora le-ați promis iar că o să le râniți casele, că o să le dați bani fără ca ei să muncească. Unii au fost „miluiți” deja și se roagă să fie cât mai multe campanii electorale.

V-ați atins scopul, unii dintre voi, dragi politicieni! Și acum?! Vine vara, plecați în concedii ca să vă odihniți creierii încinși ca să o puteți lua de la capăt în toamnă?! Tare cred că atunci o să ajungeți la crimă. Ați demonstrat că se poate. Să ferească Dumnezeu!

Amărâții au fost uitați încă de la ora 21 din ziua de 25 mai. Ei rămân tot acolo, în casele lor coșcovite. Oricum nu au înțeles nimic din ceea ce li se întâmplă, iar voi nu aveți niciun interes să îi faceți să priceapă. Aici greșiți voi, dragi politicieni! Dacă ei ies din mizerie și voi aveți de câștigat. Nimeni nu vă va mișca de la putere dacă îi merge bine. Asta nu ați înțeles niciodată, din păcate pentru alegători.

Pe de altă parte, cu ce îi e mai bine astăzi României că v-ați atins scopul? Poate aveți timp să ne explicați zilele acestea! De ce ne-am simți mai mândri că suntem români, reprezentați de EuroCampioni, ridicând România, cu Europa în fiecare casă, liniștiți că Transilvania e în Europa? Asta ca să folosesc sloganurile de campanie ale formațiunilor care au reușit să își trimită reprezentanți în Parlamentul European. Aveți acest răspuns sau, pur și simplu, nu vă pasă?! Alegerile au trecut. Până la celelalte e cale lungă și o vacanță frumoasă de vară! Aveți timp să născociți și alte prostii cu care să ne luați mințile la toamnă!eu

Știri Similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/