11.3 C
Deva
vineri, mai 24, 2024

Horoscopul pe 2017

Coordonatele astrologice esenţiale ale anului 2017, pentru orizontul judeţului Hunedoara, ne sunt oferite de către patru poziţionări astrologice deosebit de importante care ne vor influenţa cu autoritate valorile, atitudinile şi acţiunile pentru următoarea etapă de timp. Astfel, întâiul element analizat se referă la prezenţa planetei Jupiter pe semnul zodiacal al Balanţei, până la data de 20 octombrie, al doilea factor este reprezentat de trecerea Planetei Dreptăţii pe semnul celest al Scorpionului, după data de 20 octombrie, al treilea parametru este redat de reprezentarea planetei Saturn, sau a Marelui Învăţător, până la data de 19 decembrie, în sânul semnului astral al Săgetătorului, şi al patrulea element, dar, cu siguranţă, nu şi cel mai puţin semnificativ, după data de 19 decembrie, fiind înfăţişat de trecerea lui Jupiter pe semnul Capricornului. Dar mai multe informaţii, de un real folos, puteţi regăsi în rândurile următoare.

Expresia plasării planetei Jupiter sub semnul zodiacal al Balanţei, până după mijlocul lunii octombrie, va reliefa, cu putere, atitudini şi afecte calde îndreptate înspre sfera intereselor sociale, sentimentale şi sensibile. Jupiter, ori Marele Benefic, cum mai este desemnat în arta eternelor stele, pe semnul Balanţei ne vorbeşte cu deosebită simpatie de experienţe şi evenimente ce ne aduc un ,,fruct” bun în plan marital, tandreţe şi fidelitate, simţ artistic, bun gust, stil şi eleganţă, precum şi echitate, armonie, justeţe, cooperare, conciliere şi, mai ales, o curată filozofie a echilibrului, a căii de mijloc. Această perspectivă astrologică jupiteriană, cu implicaţii asupra întregii umanităţi, aceasta deoarece semnele divine ale cerului privesc mereu omenirea per ansamblu, va marca debutul unei înfloritoare perioade a dreptăţii, cinstei şi înţelegerii reciproce. Aşadar, se anunţă o perioadă foarte fastă în viaţa de cuplu, precum şi o corectitudine onorabilă în chestiuni ce ţin de afaceri, contracte, târguri şi litigii.

Începând cam de pe la mijlocul lunii octombrie, intensitatea energiei planetei Jupiter, sau a Planetei Norocului, se va deplasa pe semnul celest al Scorpionului şi astfel ultimele luni ale anului exprimă unele valenţe pozitive care se vor traduce printr-o experienţă favorabilă în planul voinţei, dar şi în sens material. Astfel, se marchează o perioadă în care vom face dovada unei ambiţii şi a unei determinări de fier, dar şi a unei atitudini bazate pe putere şi respect de sine. Jupiter, pe semnul Scorpionului, mai anunţă şi o perioadă fericită in plan pragmatic şi financiar, independentă, chiar, şi faţă de propriile noastre eforturi conştiente de sustenabilitate.

Saturn, mai cunoscut în astrologie drept şi Marele Malefic, supranume ce nu trebuie considerat, în general, într-un sens literar îngrijorător, îşi va continua periplul pe zodia duală a Săgetătorului, până la data de 19 decembrie,  prilejuind unele diferende şi deturnări periculoase în domeniul de interes al spiritualităţii, al înţelegerii şi al conceptelor superioare, al comuniunii şi a toleranţei dintre oameni. Această prezenţă astrală, adversă valorilor clare şi avansateale umanităţii, va hrăni şi va amplifica cu persistenţă atitudini radicale, extremiste, prozelite şi ipocrite, înlesnind creşterea şi dezvoltarea unor ideologii primejdioase, a xenofobiei, dar şi a conflictelor religioase, cu deschidere pentru întreg mapamondul. Aşadar, ne putem aştepta la dificultăţi şi crize de ordin internaţional, politic, religios şi umanitar, însă nu şi la evenimente care să conducă la o descătuşare mult prea masivă a acestor tensiuni acumulate. ,,Cheia” soluţionării acestor situaţii ardente stă la îndemâna propriilor noastre decizii, prin dezvoltarea unor calităţi şi virtuţi ce ţin de onestitate, sinceritate, deschidere la nou şi toleranţă deplină. Saturn pe semnul Săgetătorului ne mai arată şi un an mai puţin indicat pentru călătorii pe distanţe lungi, dar şi unele dificultăţi semnificative pentru aceia care, în acest nou an, împlinesc vârsta de 28 de ani, de 56 de ani ori de 84 de ani.

După data de 19 decembrie, prezenţa lui Saturn va marca semnul celest al Capricornului şi astfel se anunţă, vreme de câţiva ani buni, o perioadă cu evenimente şi efecte transformatoare atunci când discutăm de structuri de putere la nivel mondial. Aşadar, ne putem aştepta la schimbări majore în echilibrul forţelor la nivel global, fiind destul de probabil să trăim ,,vremuri interesante”, ceea ce poate fi, vă asigur, chiar destul de îngrijorător. Saturn, pe zodia Capricornului, ne va cultiva atitudini şi tabieturi lucrative atunci când vine vorba de cultul muncii, şi ne va face şi mai responsabili, mai serioşi, precum şi mai perseverenţi. Totodată, prezenţa lui Saturn, pe acest semn zodiacal, mai relevă şi o perioadă de consolidare şi focalizare a direcţiilor noastre asumate în viaţă, atât în plan privat, cât şi în spaţiul public.

Acestea fiind prezentările specifice şi lămuritoare ale evenimentelor noului an astral, să înţelegem acum ce ne pregătesc astrele în anul 2017 pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Până în toamnă astrele vă indică o perioadă foarte fastă în cuplu, în afaceri şi în chestiuni ce ţin de legalitate. Din toamnă înainte se arată că veţi avea parte de condiţii mai fericite în plan material dar şi de o protecţie contra marilor incidente. Pănă la finele anului se prezintă o neşansă când discutăm de călătorii, iar, mai apoi, din decembrie se arată debutul unei perioade mai problematice în plan profesional.

TAUR: Cam până în toamnă se arată o etapă de bun augur când vorbim de starea de sănătate, dar şi de condiţii optime de muncă. Din toamnă încolo stelele relevă o perioadă frumoasă în cuplu şi alte chestiuni afective. Până la sfârşitul anului ar fi indicat să fiţi mai prudenţi în legătură cu un risc mai semnificativ de incidente, dar şi la o tendinţă severă de îndatorare financiară. Din decembrie se anunţă o perioadă cu blocaje când discutăm de principii de viaţă.

GEMENI: Până prin octombrie se arată o perioadă foarte fastă în chestiuni ce ţin de dragoste, copii, popularitate şi chestiuni speculative. Mai apoi, din octombrie încolo, se relevă o remediere importantă în cele ce ţin de sănătate. Până la finele anului va trebui să vă arătaţi extrem de precauţi în afaceri, târguieli şi litigii. Din decembrie încolo, vreme de mai mulţi ani, se relevă un risc semnificativ de incidente.

RAC: Până spre finele lui octombrie astrele indică noroc şi succes în chestiuni ce ţin de cămin şi familie. Totodată, conform valenţelor astrale, se arată o perioadă fastă în cele ce ţin de investiţii imobiliare. Din toamnă încolo se arată o etapă foarte grozavă în chestiuni ce ţin de sentimente şi iubire. Până spre finele anului se prezintă o stare mai puţin fericită în legătură cu sănătatea, iar, mai apoi, de la finele anului încolo se arată un iz negativ în sfera mariajului.

LEU: Cam până în toamnă vă veţi arăta mai isteţi, mai abili şi foarte deschişi la idei şi concepte noi. Din toamnă înainte veţi avea parte de o înţelegere grozavă în mediul familial, dar şi de succes în chestiuni imobiliare. Din păcate, până inspre finele anului se arată neplăceri în dragoste şi în chestiuni ce ţin de urmaşi, iar de la finele, mai departe, se observă unele probleme ce par a fi legate de muncă sau de starea de sănătate.

FECIOARA: Până prin octombrie astrele vă promit o doză mai înaltă de succes în chestiuni de ordin material, bănesc. Din toamnă încolo veţi avea parte de noroc în chestiuni ce ţin de educaţie şi adaptabilitate. Cam până la finele anului se continuă o perioadă mai dificilă în cele ce ţin de mediul familial, afectiv. De la finele anului înainte se relevă o etapă mai îngrijorătoare în chestiuni de suflet.

BALANŢA: Până în toamnă veţi fi norocoşi, voioşi, înţelepţi şi omenoşi, fiind marcaţi de unele frumoase auspicii celeste. Mai apoi, din toamnă înainte, veţi descoperi unele oportunităţi interesante de câştig financiar, dar şi de dezvoltare personală. Cam până spre finele anului veţi resimţi unele blocaje semnificative în comunicare, iar, mai apoi, de la finele anului înainte, se arată o perioadă mai frământată în sânul familiei.

SCORPION: Până spre finele lui octombrie se arată o remediere semnificativă în chestiuni ce ţin de sănătate, dar şi o protecţie mai vizibilă din partea Divinităţii. Mai apoi, din toamnă înainte, se arată o perioadă dominată de un succes general. Din nefericire, până spre finele anului se arată o etapă limitantă în chestiuni băneşti, iar, mai apoi, se vor ivi şi unele blocaje legate de asumarea unor decizii importante.

SĂGETĂTOR: Cam până în toamnă se arată că veţi avea parte de o minunată susţinere din partea prietenilor şi protectorilor. Mai apoi, de la finele lui octombrie încolo, se reflectă o solidă remediere în cele ce ţin de sănătate. Până spre finele anului, din păcate, se mai arată o doză semnficativă de stres şi iritabilitate, iar după aceea îşi va fac simţită prezenţa o etapă mai puţin productivă în plan financiar.

CAPRICORN: Până în toamnă vi se înfăţişează un splendid succes în chestiuni ce ţin de profesie şi de imagine socială. După aceea, din toamnă înainte, astrele vă pregătesc o susţinere deosebită din partea amicilor şi protectorilor. Afecţiunile de sănătate se vor arăta problematice până spre finele anului, iar, după aceea, de la finalul anului, se arată o atitudine personală cumva mai sobră şi severă.

VĂRSĂTOR: Cam până spre finele lui octobrie se arată o perioadă extrem de reuşită în chestiuni ce ţin de străinătate, educaţie înaltă şi spiritualitate. Mai apoi, din toamnă înainte, astrele indică o etapă de creştere semnificativă în cele ce ţin de carieră. Cu prietenii relaţiile se vor arăta turbulente şi deranjante până spre finele anului, iar, după aceea, de la finalul anului mai departe, se relevă o perioadă cumva mai aspră în cele ce ţin de starea de sănătate.

PEŞTI: Până în toamnă se relevă o bună protecţie împotriva marilor incidente sau accidente, dar şi o doză semnificativă de beneficitate în plan financiar, material. După aceea, din toamnă încolo, se prezintă o perioadă extrem de fastă pentru călătorii lungi şi succes în chestiuni ce ţin de şcolaritate. Din nefericire, blocajele şi derapajele profesionale se menţin până spre finele anului şi, mai apoi, se arată o etapă mai dificil de gestionat în relaţiile cu amicii, prietenii.

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, însă omul este cel ce dispune… şi astfel vă puteţi desfereca traseul unei evoluţii practice, dar şi spirituale, către un an 2017 mai bun, de progres global! La mulţi ani!

Andrei Sora

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/