23 C
Deva
sâmbătă, iulie 13, 2024

ORAŞUL GEOAGIU – Anunţ public

ORAŞUL GEOAGIU, titular al proiectului ,,EXTINDEREA REŢELEI DE CANALIZARE PE STRADA FEREDEULUI (CĂTUN POENARI), ORAŞ GEOAGIU, JUDEŢUL HUNEDOARA”, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Hunedoara, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ,,EXTINDEREA REŢELEI DE CANALIZARE PE STRADA FEREDEULUI (CĂTUN POENARI), ORAŞ GEOAGIU, JUDEŢUL HUNEDOARA” propus a fi amplasat în oraşul GEOAGIU, strada Feredeului (Cătun Poenari), judetul Hunedoara.
Proiectul solicitarii de emitere a acordului de mediu si motivele care o fundamenteaza pot fi
consultate la sediul Agenţiei pentru Protectia Mediului Hunedoara din Deva, str. Aurel Vlaicu, nr. 25, judetul Hunedoara, in zilele de luni – joi, intre orele 8 00 – 16 00 si vineri intre orele 8 00 – 14 00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmhd.anpm.ro.
Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul privind depunerea solicitarii emiterii acordului de mediu in termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Hunedoara.

Știri Similare

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/