19.4 C
Deva
miercuri, iulie 24, 2024

SC KARGO EXPRESS SRL – Anunţ public

SC KARGO EXPRESS SRL, titular al proiectului: ,,CONSTRUIRE HALĂ SERVICE TIR, AUTOBUZE, CU REGIM DE ÎNALTIME P+E (BIROURI), ÎMPREJMUIRE, PARCARE, SIGNALISTICĂ’’, situat în localitatea Brad, str. Dealul Racovei, nr.6, judetul Hunedoara, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Hunedoara, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: ,,CONSTRUIRE HALĂ SERVICE TIR, AUTOBUZE, CU REGIM DE ÎNALTIME P+E (BIROURI), ÎMPREJMUIRE, PARCARE, SIGNALISTICĂ’’ situat în localitatea Brad, str. Dealul Racovei, nr.6, judeţul Hunedoara.
Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Hunedoara, din Deva, str. Aurel Vlaicu, nr. 25, în zilele de luni-joi, între orele 8,00-16,00, iar vineri intre orele 8,00 – 14,00, precum şi la urmatoarea adresă de internet: http://apmhd.anpm.ro
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anuntului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/