Familiile celor doi tineri din Brad, Ana Sabina Chiş şi Mihai Barbu, găsiţi morţi într-un apartament din Capaccio, Italia, împreună cu bebeluşul lor, s-au deplasat în Italia pentru a le aduce cadavrele în Brad, a declarat, vineri, Florin Cazacu, primarul municipiului Brad. A trecut mai bine de o săptămână de la crima care a înfiorat comunitatea din Brad, iar apropiaţii victimelor susţin că nu îşi explică motivul triplei tragedii.


Ana Macovei, mama lui Mihai Barbu, cel care şi-ar fi ucis iubita şi copilul, iar apoi s-a spânzurat, a declarat că ambii tineri consumau droguri, iar Sabina s-ar fi prostituat. Femeia însă nu crede că fiul ei era capabil de comiterea unei asemenea atrocităţi. Ana Macovei a declarat că a fost contactată de procurorul din Italia care derulează ancheta şi i s-a spus că încă au loc cercetări pentru a se stabili împrejurările triplei tragedii.

În urmă cu o săptămână cadavrele celor trei au fost descoperite într-un apartament mistuit de flăcări, din oraşul Capaccio. Iuliana Sabina Chiş şi bebeluşul său aveau trupurile carbonizate, însă aveau şi urmele unor tăieturi. Femeia avea gâtul tăiat, iar pruncul ei, pe care îl ţinea în braţe, avea leziuni care i-ar fi putut cauza moartea. Într-o altă încăpere, a fost descoperit cadavrul concubinului femeii, spânzurat şi cu mai multe tăieturi pe corp.