-0.8 C
Deva
miercuri, martie 29, 2023

Trafic rutier restricționat pe Calea Zarandului din Deva

În perioada 22 – 29 martie 2023, traficul rutier pe Calea Zarandului din Deva va fi restricționat, măsură luată pentru realizarea pasarelei pietonale, prin montarea grinzilor metalice peste DN 7, informează Primăria Deva.

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoștința participanților la traficul rutier, restricții de circulație pe Calea Zarandului, la km DN7 rutier  389+700 – km și DN7 rutier 390+850.


Măsura a fost luată la solicitarea constructorului Asocierea FCC Construction, Astaldi S.P.A. și Contratas y Ventas S.A., ca urmare a realizării Pasarelei pietonale, prin montarea grinzilor metalice peste DN 7.

Circulaţia rutieră se va desfășura conform indicatoarelor de semnalizare și a piloților de trafic montați temporar de constructor la ambele capete ale zonei cu restricții de circulație (intersecția cu Market și DN 7 și intersecția DN 7 cu strada Balata), pe un singur sens de circulație. Semnalizarea rutieră se va asigura doar pe timpul zilei, între orele 8:00-18:00.

Lucrările se execută în cadrul proiectului ,,Reabilitarea liniei de cale ferată Frontieră-Curtici-Simeria, parte componentă a Coridorului IV Pan-European pentru circulația trenurilor cu viteza maximă de 160 km/oră, Tronsonul 3: Gurasada-Simeria”.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva

Știri Similare

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente