23.1 C
Deva
vineri, septembrie 22, 2023

Arborii monumentali din Simeria, subiect de fotografii artistice

Cele mai bune fotografii vor fi publicate ca imagini de referinţă pentru arborii prezentaţi pe site-ul Monumental Tree, cel mai important site de acest profil din lume

arbori

Un concurs de fotografie, care are ca subiect 12 dintre arborii monumentali din Parcul Dendrologic Simeria este în desfăşurare până la sfârşitul acestei luni. Cele mai bune fotografii vor fi publicate ca imagini de referinţă pentru arborii prezentaţi pe site-ul Monumental Tree, cel mai important site de acest profil din lume.


Inclus pe Monumental Trees

Parcul Dendrologic Simeria, a fost inclus pe site-ul Monumental Trees (http://www.monumentaltrees.com/), vizitat atât de specialiştii în domeniu cât şi de pasionaţii de natură. Un număr de 15 arbori au fost înscrişi pe acest site, trei dintre aceştia figurând în clasament pe locurile fruntaşe în Europa.Întrucât pe site-ul mai sus menţionat pot fi incluse şi imagini ale arborilor, pentru 12 arbori din cei 15 înscrişi, a fost lansat concursul de fotografie„Arbori Monumentali”.

Trei fotografii pentru fiecare arbore

Pentru a lua partela competiţie fiecare fotograf va trimite pe adresa de mail a parcului (arboretum.simeria@icashd.ro),până în data de 31.08.2013, orele 20, un număr de maximum trei fotografii pentru fiecare arbore, dintre cei înscrişi în concurs. Fotografiile vor fi trimise în format jpg, la dimensiunea maximă de 3008×2000, şi vor purta semnătura autorului. La începutul lunii septembrie o comisie formată din specialişti ai Parcului Dendrologic va juriza fotografiile trimise, şi vor decide fotografia care va fi încărcată ca referinţă pentru fiecare din arborii înscrişi pe site.Arborii care participă în concurs, cât şi regulamentul acestuia poate fi consultate la poarta parcului. 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente