-1.2 C
Deva
duminică, februarie 5, 2023

Concurs. Dascălii hunedoreni se pregătesc pentru titularizare

Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice din acest an, în unităţile şcolare din judeţ sunt disponibile puţin peste 500 de catedre

examen

Candidaţii din învăţământ, inclusiv absolvenţii promoţiei 2014, care doresc să obţină un post de titular la unităţile şcolare din judeţ mai au la dispoziţie o săptămână să se înscrie în concursul de titularizare din acest an.


Sprijin on-line

Fişa de înscriere şi cererea de încriere în concurs, pot fi descărcate de pe site-ul Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Hunedoara. Tot aici, dascălii pot consulta lista completă a posturilor scoase la concurs, valabilă la data de 6 mai. Înscrierile se fac la secretariatul centrului care organizează concurs, respectiv Liceul Tehnologic ”Grigore Moisil” din Deva, până la data de 19 mai.

Pentru profesorii care se vor prezenta în acest an la examenul de titularizare, ISJ Hunedoara a scos la concurs un număr de 504 posturi. Totuşi, doar 59 dintre acestea sunt titularizabile, în timp ce 209 sunt posturi complete cu viabilitate de un an şi alte 236 sunt fracţiuni de posturi.

Potrivit  caledarului  titularizării din acest an, probele practice sau orale şi inspecţiile speciale la clasă pentru candidaţii acceptaţi se vor desfăşura în perioada 26 mai – 27 iunie, în timp ce proba scrisă va avea loc în data de 21 iulie. Rezultatele vor fi afişate în data de 25 iulie.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente