1.4 C
Deva
luni, ianuarie 30, 2023

Premiaţi de Ziua Familiei

Ziua Familiei a fost marcată la Primăria Petroşani, unde edilii au decis să premieze 24 de cupluri pentru longevitate. De asemenea, două venerabile doamne care au împlinit 100 de ani au fost de asemenea premiate, la fel ca şi doi tineri proaspăt căsătoriţi pentru cea mai tânără familie.

ZF9Municipalitatea din Petroşani a decis să premieze, pentru longevitate, 24 de cupluri care au împlinit o jumătate de veac de căsătorie, două doamne care au împlinit 100 de ani, precum şi doi tineri proaspăt căsătoriţi. Totul cu ocazia Zilei Familiei. „E un mic gest pe care comunitatea locală o face pentru aceste cupluri, care, de-a lungul vieţii, au reuşit să treacă peste toate greutăţile împreună şi să aibă copii şi nepoţi şi să ne fie un exemplu pentru familiile lor. Mă gândesc la faptul că au reuşit să treacă împreună peste greutăţile vieţii de zi cu zi şi cred că acest lucru l-au reuşit pentru că s-au respectat unul pe celălalt şi au considerat că familia este cel mai important lucru”, a declarat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi.


Ţările din întreaga lume sărbătoresc în luna mai Ziua Internaţională a Familiei, instituită de Adunarea Generală a ONU în data de 20 septembrie 1993, în baza Rezoluţiei 47/237.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente