-1.2 C
Deva
duminică, februarie 5, 2023

Prin mărţişoare. Crucea Roşie Deva aduce primăvara

Produsele sunt oferite gratuit, dar doritorii pot face donaţii pentru organizaţie

martisor

Voluntarii de la Crucea Roşie Deva au ieşit în stradă cu mărţişoare realizate chiar de ei pentru a le oferi celor care apreciază produsele hand  made şi vor să anunţe astfel sosirea primăverii.


Acţiune a voluntarilor

Produsele nu au un preţ, spune Dan Terteci, preşedintele Subfilialei de Crucea Roşie Deva, ele sunt oferite gratuit, dar cei care doresc pot face donaţii în urna specială cu însemnele Crucii Roşii. Iar mesajul voluntarilor este elocvent în acest sens: „Dacă vrei un mărţişor/ Asta e cel mai uşor./ Îl alegi pe care-ţi place/ Şi plăteşti cât crezi că face”.

„Cu banii obţinuţi din donaţii, intenţionăm ca de 8 Martie, când sărbătorim Ziua Internaţională a Femeii, să oferim o floare şi un mic cadou mamelor uitate de copii sau doamnelor care nu mai au de la cine să primească o atenţie, dorind să aducem un zâmbet pe chipurile acestor fiinţe minunate. Cei care doresc să intre în posesia unui asemenea mărţişor pot merge de luni până vineri, de la ora 16:00, iar în weekend de la ora 10:00, în Piaţa Victoriei din Deva, în zona statuii lui Decebal, la standul organizat de Crucea Roşie special în acest sens”, a mai spus Terteci.

Activitatea voluntarilor Crucii Roşii a debutat încă din primele zile ale anului în curs, când a fost inaugurat atelierul de realizat mărţişoare, iar micuţele obiecte au fost produse de către voluntari pe parcursul a aproape două luni de zile.

„Am avut bucuria de a primi şi oaspeţi tocmai din Ţara Zarandului, din comuna Crişcior, satul Zdrapţi, pe reprezentanţii Asociaţiei „Intersecţia 21”, care au adus şi donat mărţişoare, felicitări şi obiecte artizanale, după ce au văzut strădania voluntarilor de la Crucea Roşie Deva”, a precizat sursa citată anterior. (Carmen Cosman – Preda)

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente