0.3 C
Deva
luni, ianuarie 30, 2023

DEZVĂLUIRI. Povestea de groază a prostituatei Lenuța: răpită de pe centura Devei și violată de doi clienți

Lenuţa, o tânără prostituată din Hunedoara a strâns zeci de amenzi pentru serviciile sexuale oferite ilegal în parcările de pe marginea Drumului Naţional 7. Începând din 2007, a fost condamnată de mai multe ori pentru prostituţie, trimisă în închisoare sau la muncă în folosul comunităţii, executată silit, însă nici dosarele penale acumulate de-a lungul timpului şi nici măcar agresiunile suferite nu au îndepărtat-o de la practicarea prostituţiei.

O anchetă a procurorilor a dezvăluit un episod cumplit din viaţa prostituatei care îşi acosta clienţii pe centura municipiului Deva. Scenele trăite de tânără, în urmă cu câţiva ani, par desprinse dintr-un film de groază. Lenuţa a fost sechestrată, violată şi abandonată mai mult moartă decât vie într-un câmp de la marginea Devei, iar pentru agresunile la care a fost supusă, doi hunedoreni au fost condamnaţi la câte 12 ani de închisoare.


Într-o seară de decembrie în jurul orelor 21, Lenuţa se afla pe Calea Zarandului (DN7) din Deva, în zona unei staţii de carburanţi, împreună cu alte tinere, pentru a practica prostituţia, susţineau anchetatorii, care au reconstituit drama prostituatei. Dorel Josan şi Liviu Sav, doi hunedoreni „dornici de aventură”, potrivit rechizitoriului, au coborât dintr-o Dacia 1310 în parcare, pentru a negocia cu tinerele costul unor prestaţii sexuale.

Urcată cu forța în mașină

Dorel le-a spus că prietenul său mai tânăr este interesat de o partidă de sex, dar „că nu are atâta experienţă cu femeile”. „Din declaraţiile martorelor reiese că unele dintre ele îl cunoşteau vag pe inculpat, şi ştiind că e rău platnic, l-au refuzat. Cu toate că a fost avertizată de colegele sale din grup, Lenuţa l-a însoţit pe inculpat la maşină, spunându-i că nu va întreţine relaţii sexuale decât cu un singur client. Pentru a-i domoli temerile, inculpatul a asigurat-o că el nu este interesat de o partidă de sex, ci doar colegul său, aflat pe bancheta din spate. În momentul în care acesta i-a deschis portiera, a şi împins-o pe femeie în maşină, dându-i un pumn după ceafă, iar celălalt bărbat a tras-o de mâini, reuşind să o urce în maşină, după care a început să o lovească”, informau anchetatorii.

Autoturismul a demarat în trombă, cu luminile stinse. Observând ce se întâmplă, celelalte tinere s-au speriat şi au încercat să o contacteze pe Lenuţa la telefonul mobil. În momentul în care a sunat mobilul victimei, susţineau anchetatorii, Dorel i-a strigat: „Ai telefon? Ia dă-l încoace!”, după care i-a spus prietenului său să i-l ia. Bărbatul care o făcuse prizonieră i-a luat telefonul şi, băgându-i mâna în haină, a mai sustras un pachet de ţigări, trei prezervative şi suma de 160 lei, se arată în dosar.

Una dintre colegele Lenuţei a relatat că imediat după ce maşina a părăsit parcarea, îndreptându-se spre sensul giratoriu aflat în dreptul hipermarket-ului de la ieşirea din Deva, a încercat să o contacteze pe colega sa, dar fără succes. „Văzând situaţia şi realizând pericolul în care se găsea partea vătămată, colegele ei au alertat organele de poliţie. Între timp, maşina în care se aflau cei trei a înconjurat de două ori sensul giratoriu, apoi a reintrat în oraş. Lenuţa era ţinută în spate cu capul în jos de către Liviu Sav pentru a nu observa traseul pe care-l urmează cei doi. Deşi s-a împotrivit, a ţipat, a încercat să deschidă uşa cu piciorul, inculpatul o lovea cu pumnii pentru a o împiedica să se ridice. Acesta a recunoscut că partea vătămată i-a spus să oprească, în caz contrar sare din maşină, dar el nu a dat ascultare cerinţei”, informau anchetatorii.

Voiau „sex ca în filme”

Dorel s-a îndreptat cu maşina spre o zonă retrasă de la marginea Devei, spre Mintia, cu scopul de a întreţine relaţii sexuale „ca-n filme”, informau anchetatorii. Şoferul a oprit în dreptul unui câmp, lângă fermele avicole.

„Inculpaţii au târât-o prin noroi pe tânără, după care au început să o lovească cu pumnii peste faţă şi abdomen, ca s-o convingă să devină docilă, cerându-i să se dezbrace. Împotriva voinţei sale, prin constrângere, ambii inculpaţi au întreţinut relaţii sexuale normale şi orale cu victima: întâi Laurenţiu Sav, despre care partea vătămată a simţit că e băut, dar care a folosit prezervativ, în timp ce amicul său privea. Deşi victima s-a opus, a ţipat şi le-a cerut inculpaţilor să nu o mai bată, în cele din urmă ea a fost de acord să întreţină relaţii sexuale cu ei, cu condiţia să nu o mai agreseze. Aceştia au continuat să fie duri cu ea, iar în urma loviturilor primite femeia a suferit leziuni vindecabile în 15 – 16 zile de îngrijiri medicale”, informau anchetatorii.

Ameninţată cu moartea
Apărarea a încercat să demonstreze că unul dintre tineri era în stare avansată de ebrietate, motiv pentru care nu a avut erecţie, iar în aceste condiţii infracţiunea de viol nu s-ar fi consumat, se arată în dosar. Dorel Josan a negat că a întreţinut relaţii sexuale cu victima, aspect infirmat atât de către partea vătămată, cât şi de celălalt inculpat, afirmau anchetatorii.

Lenuţa a povestit că după ce a terminat cu tânărul, acesta i-a propus colegului „să o facă la fel ca-n filmele porno”. „Drept pentru care, în timp ce inculpatul avea un raport sexual normal cu partea vătămată, al doilea bărbat întreţinea un raport sexual oral”, se arăta în dosar.

La un moment dat, unul dintre inculpaţi a auzit bufnituri şi când s-a întors a observat-o pe femeie în genunchi, în timp ce colegul lui o înjura, solicitându-i să facă sex oral. „La refuzul acesteia, inculpatul a început să o ameninţe, nemulţumit că nu mai avea erecţie. În aceste condiţii, el s-a enervat şi i-a strigat amicului său că se duce la maşină să aducă un cuţit şi să o facă bucăţi pe tânără, urmând să o abandoneze ca să o mănânce câinii”, potrivit mărturiei tinerei.

„Las-o dracului de zdreanţă, să plecăm de aici!”
Declaraţiile celor doi sunt contradictorii şi nesincere, afirmau anchetatorii. La rândul ei, Lenuţa a relatat că, după ce unul dintre inculpaţi s-a îndepărtat, iar cel de-al doilea a terminat raportul sexual şi l-a ajuns din urmă pe prietenul său, i-a spus: „Las-o dracului de zdreanţă, să plecăm de aici!”
După ce au terminat cu ea, cei doi au urcat în maşină şi au plecat spre Deva. Tânăra a fost abandonată pe câmpul pustiu, menţionau anchetatorii. Şi-a revenit cu greu şi, încercând să se orienteze, a reuşit mai târziu să ajungă la drumul naţional, unde a fost văzută de un şofer făcând semne disperate şi cerând ajutor. Bărbatul a oprit, crezând că femeia a fost victima unui accident rutier. A găsit-o într-o stare critică, plângând şi strigând că a fost bătută şi violată.

„Martorul a relatat că femeia avea pantalonii uzi, era în stare de şoc, tremura şi de abia se ţinea pe picioare, fapt confirmat apoi de colegele ei cu care s-a revăzut câteva ore mai târziu la sediul poliţiei”, se arată în dosar.

Pe lângă condamnarea de 12 ani de închisoare, cei doi au fost obligaţi să îi plătească Lenuţei, în solidar, daune de 3.000 de euro.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente