16.1 C
Deva
luni, iunie 5, 2023

DRAMĂ Mama Ellei deplânge soarta fiicei fugite în Anglia

simona dumitruS-au judecat pentru o parte din premiul de 60.000 de euro de la „Dansez pentru tine” şi aparent s-au împăcat. Un nou scandal a izbucnit însă în familia hunedoencei Ella Dumitru, după ce tânăra a plecat să lucreze în Anglia, însă nu a avut, deocamdată, şansa la care a sperat.


La doi ani după ce a câştigat marele premiu al show-ului „Dansez pentru tine”, Ella Dumitru a ajuns în Anglia, unde lucrează ca îngrijitoare. A mărturisit că a făcut videochat în Bucureşti, însă a renunţat la această activitate de teama abuzurilor. A plecat din ţară, după ce nu a reuşit să intre la facultatea de artă teatrală, iar cariera la care spera în televiziune nu i s-a întrezărit. Tânăra de 20 de ani din Hunedoara a mai avut un motiv pentru care a vrut să renunţe la viaţa sa de aici: nu s-a înţeles cu familia. Şi-a dat anul trecut părinţii în judecată, pentru un sfert din valoare de 60.000 de euro a premiului de la Dansez pentru tine, şi-a acuzat tatăl vitreg că a agresat-o, iar relaţia cu mama ei nu a fost deloc în realitate atât de apropiată cum era prezentată în timpul show-lui de la ProTV.

Problemele au continuat

Ella a susţinut că a renunţat la partea de 80.000 de lei solicitată în instanţă părinţilor şi la procesul cu aceştia şi cu bunicele ei judecat la Judecătoria Hunedoara. Simona Dumitru, mama hunedorencei, susţine că în realitate nu a renunţat, ci a pierdut pur şi simplu procesul în instanţă. „În ziua în care a aflat că fiica mea nu a intrat la Facultatea de Artă Teatrală din Bucureşti, tatăl ei vitreg a avut un accident cerebral şi a ajuns în stare gravă. A avut nevoie de a fi operat pe creier, pentru a fi salvat. Atunci ea ne-a spus că renunţă la pretenţii, însă a continuat procesul, chiar dacă nu s-a prezentat în instanţă, şi în final l-a pierdut. Noi am încercat tot timpul să o ajutăm, chiar şi după ce a ajuns în Anglia. A avut decepţii, pentru că nu şi-a găsit de lucru unde ar fi vrut, ca baby-sitter. I-am trimis medicamente. I-am spus să se întoarcă, dar nu a vrut. Modul cum şi-a prezentat ea povestea, dând vina pe noi pentru eşecurile ei, este însă nedrept”, a povestit Simona, mama Ellei.

Dramă în familie

Ella Dumitru are o poveste de viaţă dramatică. În decembrie 2010 a câştigat marele premiu la concursul „Dansez pentru tine”, unul dintre cele mai populare show-uri de televiziune din România. A impresionat prin prestaţiile ei, alături de partenerul ei, actorul Octavian Strunilă, dar şi prin povestea ei de viaţă. Mama Ellei, Simona, pentru care tânăra s-a înscris în competiţie, este imobilizată în scaunul cu rotile, de aproape 14 ani. Aceasta după ce fostul soţ al hunedorencei a intrat peste ea în casă şi a înjunghiat-o în spate.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente