11.2 C
Deva
luni, martie 20, 2023

Emoție în suflet deschis. Gala „Premianți fără premii”

Sâmbătă, după amiază, la Teatrul de Artă Deva, s-a produs un eveniment emoționant, unic prin calitatea sa de a fi și spectacol, și manifestare civică, și prinos de suflet. Un eveniment care amintește că oamenii sunt oameni, numai atunci când trăiesc emoțiile vieții, valoarea ei, împreună

DSC_0232

A fost Gala Anuală a unei entuziaste campanii a societății civile hunedorene puse, generos, sub paradoxul fin al respectului față de cei care merită să devină „premianți fără premii” ai concetățenilor, ai celor lângă care trăiesc. Un eveniment greu de descris, pentru că el trebuie trăit, pentru a-l înțelege la justa sa valoare.


Într-o atmosferă emoționantă, campania inițiată și coordonată de Dan Terteci, care a adus, sâmbătă de sâmbătă, în centru Devei, zeci de hunedoreni de toată vrednicia, oameni ai reușitei dincolo de obstacole firești sau nefirești, oameni ai descoperirii, s-a redesfășurat, pe scena teatrului devean, în toată bogăția și frumusețea sa.

Rând pe rând, majoritatea celor onorați de societatea civilă au urcat pe scenă în aplauzele unui public cu mult suflet. S-au împărțit sentimente omenești, mai mult decât pot spune cuvintele, s-a plâns sub imperiul emoției covârșitoare, s-au găsit sute de deschideri ale unor oameni valoroși, către alți oameni valoroși.

Alături de ceilalți hunedoreni, și noi am fost și vom fi aproape de această campanie, care restabilește prioritatea valorii autentice în viața noastră, prioritatea comunicării deschise între oameni.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente