15.6 C
Deva
sâmbătă, iunie 3, 2023

Îmbogăţit pe cadavrul uzinei?! Directorul Preparaţiei Coroieşti cercetat pentru delapidare şi abuz în serviciu

Chiar dacă Preparaţia Coroieşti traversează o perioadă neagră din punct de vedere financiar, problemele nu par să se fi răsfrânt asupra directorului unităţii, care a intrat în vizorul poliţiştilor şi al procurorilor.

coroiestiDelapidare, abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals intelectual. Acestea sunt aspectele pe care le au în vedere anchetatorii, care îl cercetează penal pe directorul Exploatării de Preparare a Cărbunelui Valea Jiului, cu sediul la Coroieşti – Vulcan. De la sediul Preparaţiei Coroieşti au fost ridicate toate documentele primare pe o perioadă de mai mulţi ani, care vor fi atent verificate. Ancheta este în faza strângerii de probe şi audierea de martori şi încă nu s-a început urmărirea penală în acest caz.


Modernizată în anul 2004 cu ajutorul unui credit extern, Preparaţia Coroieşti urmează să fie transformată în punct de lucru al Minei Vulcan, potrivit planului de reorganizare şi eficientizare a CEH. De vină sunt indicatorii economici slabi, spun oficialii CEH, care nu impun menţinerea entităţii în forma şi cu structura de conducere actuale. De precizat că la ora actuală aici abia se mai spală cărbune o dată sau maximum de două ori pe săptămână, în condiţiile în care este nevoie de 20 de vagoane cu huilă pentru pornirea instalaţiilor, iar pe zi la Coroieşti ajung doar 7 – 8 vagoane.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente