16.1 C
Deva
luni, iunie 5, 2023

Managerii combinatului din Hunedoara au cerut ajutor Prefecturii

Managerii combinatului Arcelor Mittal Hunedoara, Amit Dasgupta şi Pawar Dayananda-Rao, s-au plâns prefectului judeţului Hunedoara de problemele cu care se confruntă compania în Hunedoara, în principal legate de costurile de producţie şi cele de transport pe calea ferată a pieselor fabricate la Hunedoara.


„Conducerea companiei a prezentat situaţia actuală a societăţii comerciale şi a cerut sprijinul prefectului judeţului Hunedoara pentru medierea unor întâlniri cu reprezentanţi ai unor companii şi agenţii ale statului în vederea rezolvării unor situaţii care ţin de activitatea economică desfăşurată la Hunedoara. Acum, ArcelorMittal (Hunedoara) are 600 de angajaţi şi 200 de subcontractori. Unităţile active sunt oţelăria şi laminorul, iar producţia constă în europrofile şi materie primă pentru ţevi”, se arată într-un comunicat transmis de Prefectura judeţului Hunedoara.

O altă situaţie prezentată de reprezentanţii ArcelorMittal a fost cea a Popicăriei din Hunedoara, la administrarea căreia aceştia ar vrea să renunţe.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente