32.6 C
Deva
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Meciul dintre echipele CS Hunedoara și FCSB, din Cupa României, va avea loc în nocturnă

Stadionul din Hunedoara va găzdui, miercuri, 22 septembrie, meciul de fotbal CS Hunedoara – FCSB, din șaisprezecimile Cupei României.

Evenimentul aduce o premieră pentru arena inaugurată în 1960. Autoritățile vor închiria o instalație mobilă de nocturnă, care va fi montată în stadion, pentru ca meciul de fotbal să poată avea loc seara. „În baza acordului de parteneriat, Consiliul Județean Hunedoara a hotărât alocarea a 150.000 lei, ceea ce reprezintă jumătate din suma necesară aducerii nocturnei, cealaltă jumătate urmând a fi suportată de Primăria Municipiului Hunedoara”, a informat Consiliul Județean Hunedoara.


Totodată, după mai mulți ani, în Hunedoara vor fi puse în vânzare bilete pentru cei care doresc să vadă meciul de fotbal, pe stadion. „Biletele la meciul din șaisprezecimimile Cupei României disputat de CS Hunedoara şi FCSB se pun în vânzare începând de joi, 16 septembrie. Costul unui tichet de acces este de 30 de lei indiferent de zona stadionului preferată de fiecare spectator pentru a urmări meciul. Biletele se vând la casieria Ştrandului din cadrul Complexului Sportiv „Michael Klein”, aflată lângă bazinul de înot, programul acesteia urmând a fi zilnic, de la ora 12.00 la ora 19.00, inclusiv sâmbătă. Dată fiind cererea foarte mare, în încercarea de a preveni posibile tentative de speculă, se vor vinde maximum cinci bilete fiecărei persoane care se prezintă la casierie. Elevii au accesul gratuit, însă trebuie să prezinte carnetul de elev (vizat la zi)”, a informat Primăria Hunedoara.

Tichetele de acces la meciul de fotbal vor putea fi achiziționate şi on-line, detaliile urmând a fi comunicate de îndată ce această variantă de achiziţionare va fi operaţională. Accesul în stadion se va face doar cu respectarea normelor sanitare în vigoare: persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă certificatul unui test antigen negativ nu mai vechi de 24 de ore sau test PCR nu mai vechi de 72 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2, au mai precizat reprezentanții primăriei.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente