16.1 C
Deva
marți, iunie 6, 2023

Medicul șef care a demisionat de la ATI – Spitalul Orăștie va lucra la Lupeni

De luna viitoare, Lorena Ehim, doctorița care a condus secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului municipal Orăștie, dar a demisionat de teama unei infecții cu Covid, va fi angajată cu normă întreagă la Spitalul municipal Lupeni, o unitate medicală suport Covid, unde sunt zeci de pacienți confirmați. Informația a fost confirmată de Carmen Misaroși, managerul instituției medicale din Lupeni, care a precizat că, oricum, Lorena Ehim făcea gărzi la spital.


„Da, dar nu văd care este problema. Nu, nu am avut probleme cu doamna doctor niciodată. De foarte mult timp face gărzi și nu am avut niciodată nicio problemă”, a declarat, Carmen Misaroși, potrivit informatiavj.ro.

La sfârșitul lunii martie, doctorița, împreună cu alte cinci asistente și șase infirmiere de la ATI Orăștie și-au înaintat demisiile conducerii spitalului. „Avem două combinezoane pentru 12 angajaţi, iar managerul spitalului nu mai răspunde la telefon. Asta e situaţia, din păcate. Nu sunt optimistă deloc pentru că ştiu cum stau lucrurile şi ştiu că suntem trimişi la moarte cu mâinile goale. Din păcate nu se fac testări decât în anumite situaţii, nu avem o situaţie clară. Eu sunt în izolare pentru că am intrat în contact cu o persoană posibil-contaminată la care are recoltat tester, dar nu ştiu rezultatul. Aştept să văd – mor, nu mor, cum mă mai simt. Din păcate se încearcă cumva nişte muşamalizări – cred, ascunderi de cazuri. Aşa am senzaţia. Nu e ceea ce ar trebui să fie şi noi suntem aruncaţi în cuşca cu lei – ca nişte bucăţi de carne. Noi am considerat la Orăştie că nu putem să ne ducem către moarte cu mâinile goale”, dclara atunci Lorena Ehim. În aceeași zi, toate celelalte angajate de la ATI și-au retras demisiile. Medicul șef nu a revenit asupra intențiilor sale.

Știri Similare

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente