25.7 C
Deva
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Alegeri amânate la Forța Civică

grigorasOrganizația Județeană a Forța Civică Hunedoara își va desemna conducerea abia după alegerile pentru Parlamentul European. Inițial, conferința județeană de alegeri era programată pentru luna martie. Decizia a fost luată de către forurile de conducere ale Forța Civică, tocmai ca să nu încurce pregătirile pentru europarlamentare. Potrivit președintelui Forța Civică Hunedoara, Cristian Grigoraș, dacă organizația județeană va obține un scor bun pentru PE, atunci desemnarea noii conduceri a filialei se va face în luna iunie. În plus, Grigoraș spune că Forța Civică Hunedoara analizează mai multe posibile candidaturi din județ pentru Parlamentul European. „Avem criterii foarte dure de selecție pentru candidați. Abia după ce vor fi analizate dosarele de candidatură, vom face public numele celor care ar putea să se înscrie în competiția electorală din partea organizației noastre”, a afirmat liderul Forța Civică Hunedoara.


Pe de altă parte, pe plan local, Forța Civică a reușit să își constituie filiale în toate orașele și municipiile din județ. Mai mult, Cristian Grigoraș declară că mai multe organizații locale ale PP-DD din Valea Jiului au fost preluate de Forța Civică. „Foarte mulți dintre membrii unor filiale PP-DD din Valea Jiului au decis să se înscrie în Forța Civică, după ce senatorul Haralambie Vochițoiu a plecat la UNPR. Acei oameni își doresc să facă politică și nu i-a interesat să se înscrie într-un partid aflat la putere. Au preferat să vină să construiască alături de noi”. În prezent, în județ, Forța Civică are filiale și în mai bine de jumătate dintre localitățile din mediul rural. La nivel parlamentar, Forța Civică are 4 reprezentanți.

Surse neoficiale afirmă că lista de candidați pentru Parlamentul European ar putea fi deschisă de președintele partidului, Mihai Răzvan Ungureanu, care și-ar teste astfel intenția de vot pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente