16.1 C
Deva
luni, iunie 5, 2023

Delicateţe suspendată de mere verzi. Un hunedorean la vârful pe care Udrea îl priveşte dinafară

Hunedoreanul Siegfried Mureşan, foarte puţin cunoscut în judeţ, deşi este europarlamentar, rămâne unul din liderii PMP

sigla pmp

Congresul Partidului Mişcarea Populară (PMP) a beneficiat şi de prezenţa unei delegaţii de 16 hunedoreni.


Şi Mihaela Brate are un post de conducere în partidul lui Băsescu

Mândria locală poate fi pusă la butonieră şi prin faptul că prim-vicepreşedinte al formaţiunii – cu Elena Udrea spectator temporar şi Traian Băsescu uimit de „delicateţea” acesteia de a nu veni la congresul unui partid din care s-a suspendat – este un hunedorean de treabă, Siegfried Mureşan.

Din discuţia pe care am avut-o cu Mihaela Brate, liderul hunedorean al Partidului Mişcarea Populară, am aflat că popularii sunt pregătiţi şi merg la drum cu moţiunea „România implicată – partidul schimbării” şi că se lucrează intens la partea organizatorică. „Construim, lucrăm în organizaţiile locale (hunedorene, n.r.). Săptămâna trecută au avut loc alegeri la organizaţia de tineret, au început alegerile în organizaţiile locale, la Petroşani, la Baru şi vom continua să consolidăm organizaţia judeţeană Hunedoara”, ne-a declarat Mihaela Brate.

De notat că, în conducerea PMP la nivel naţional, în afară de Siegfried Mureşan, prim-vicepreşedinte al partidului, şi Mihaela Brate face parte din Consiliul Executiv Naţional, ca membru supleant. (Volodia Macovei)

[box type=”alert”]NO COMMENT

Traian Băsescu, despre Elena Udrea,la congres: “…chiar dacă nu este, ţin să-i mulţumesc. Apreciez delicateţea de a nu fi în sală. Sper să aibă condiţii corecte să se apere. Sper să îmi confirme încă o dată că este om cinstit”.[/box]

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente