-7.4 C
Deva
miercuri, februarie 8, 2023

Mircea Moloț și echipa ALDE și-au depus candidaturile la Consiliul Județean Hunedoara

Luni, membrii ALDE – Filiala Teritorială Hunedoara s-au prezentat la Biroul Electoral Județean pentru depunerea candidaturii lui Mircea Moloț la Președinția Consiliului Județean Hunedoara și a dosarelor pentru candidații la funcția de consilieri județeni, la alegerile locale din 27 septembrie 2020.


„În cele trei mandate în care am fost președinte al Consiliului Județean Hunedoara ați putut vedea realizările din acea perioadă. Acesta este motivul pentru care vreau să candidez la al patrulea mandat de președinte al CJ Hunedoara, un mandat în care voi continua ceea ce am făcut în cei 11 ani la conducerea instituției. Fac un apel ca hunedorenii să vină alături de noi, pentru că am o echipă de profesioniști, de tineri, unde experiența mea se îmbină cu experiența ți pregătirea lor profesională. Cu acestă echipă pe care mă bazez sunt convins că voi câștiga alegerile pentru funcția de președinte și majoritatea în Consiliul Județean Hunedoara”, a declarat Mircea Moloț.

Conform CV-ului său, Mircea Moloț (n. 1950) este absolvent al Universităţii Mihai Eminescu Timişoara – Managementul turismului; absolvent al Facultăţii de Matematică,Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj; absolvent al Liceului Teoretic Aurel Vlaicu Orăştie, promoţia 1969. Ocupaţia de bază: profesor gr. I.
A fost preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara în perioada 2004 – 2014, director Şcoala Generală nr. 6 Deva, în perioada 1990 – 2000, profesor Şcoala Generală nr. 6 Deva în peroioada 1982 – 1990, director al Administraţiei Taberelor Şcolare Județul Hunedoara în perioada 1980 – 1982, profesor la diferite școli din județ în perioada 1973 – 1980.
A intrat în politică în 1996, ca membru al PNL, iar în prezent este președinte al Alde – filiala județului Hunedoara.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente