24.2 C
Deva
sâmbătă, septembrie 23, 2023

USELIŞTII AU LUAT-O CU RUPTUL. Va fi „jihad” şi la nivel local

Debarcarea liberalilor de la guvernare va produce efecte şi la nivel local. Preşedintele PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, spune că în Hunedoara pesediştii îşi vor pierde funcţiile acolo unde decizia ţine de Consiliul Judeţean

USL CU RUPTUL

Liberalii sunt ca şi scoşi de la guvernare, chiar dacă PNL şi PSD şi-au mai luat un răgaz până luni. E mai degrabă un război al nervilor. „Noi nu ne vom schimba punctul de vedere. PSD-ul a procedat incorect şi trebuie să îşi asume actul politic de a ne scoate de la guvernare. Nu noi trebuie să ieşim, ei să ne scoată şi să dea socoteală în faţa electoratului. Probabil le este frică tuturor şi în mod special PSD-ului de venirea lui Iohannis în Guvern ştiind este o personalitate cu care nu te poţi juca, un om curat şi integru, un neamţ care îşi impune punctul de vedere. Acest lucru n-a fost pe placul PSD-ului şi ca dovadă s-au grăbit să numească interimari din cadrul USD. Acest USD care este o gogomănie. Ca şi cum toată lumea ar fi proastă şi numai ei sunt deştepţi. Au înlocuit o literă ca să păcălească electoratul neatent”, a declarat Mircea Ioan Moloţ, preşedintele PNL Hunedoara .


„Care pe care” şi în judeţe

Ruptura de la centru va continua şi în administraţia publică locală.  „Cu siguranţă nu ne vom pupa la Deva în timp ce la Bucureşti ei ne dau afară. Nici noi aici n-o să-i ţinem la piept. Aşa va fi peste tot: acolo unde este puternic PSD-ul va elimina PNL-ul şi invers. E un lucru nedorit, un lucru care se răsfrânge asupra tuturor şi care îi va face pe români să se gândească de două ori înainte să pună ştampila de vot pe cineva. Niciodată nu cred că se va mai întâmpla în România ca vreun partid să obţină 70-75 la sută. Am intrat la guvernare cu nişte proiecte comune şi ne-am trezit după aceea cu alte legi. Niciodată nu am promis în campanie o lege a amnistiei şi graţierii care să salveze infractori. Nu de asta s-a constituit USL-ul. Electoratul aştepta de la această majoritate altceva, ca viaţa lor să se îmbunătăţească puţin câte puţin dar sistematic. Dacă PSD îşi menţine poziţia şi această alianţă USD, fiecare va merge pe drumul lui”, a mai spus Moloţ.

Știri Similare

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente