24.2 C
Deva
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Cum influenţează zodiile activitatea politicienilor hunedoreni (III)

MAIN zodii  (3) harauDeputatul liberal Carmen Hărău este singura dintre politicienii hunedoreni de top născută în zodia Scorpion. Ea s-a născut în data de 4 noiembrie 1960, iar în 1983 a absolvit Academia de Studii Economice București. S-au mai născut în aceeași zi: Traian Băsescu, Barbu Știrbey, Lucrețiu Pătrășcanu.


Urania spune că „Scorpionul este cea mai puternică zodie. Este nemilos, dar poate fi în același timp sensibil și emoțional, ori îl iubești, ori îl urăști. Este un bun telepat și are o intuiție extrem de dezvoltată. Nativii din această zodie sunt perseverenți, își urmează drumul către faimă și recunoaștere socială cu o pasiune și o determinare de invidiat, nu există obstacole pentru ei. Deseori, se bucură de succese grandioase”.

MAIN zodii  (1) timpau

 

Deputatul liberal Bogdan Țîmpău, vicepreședintele Consiliului Județean Tiberiu Ioan Balint și președintele Forța Civică Hunedoara, Cristian Grigoraș, sunt născuți în zodia Leului. Bogdan Țîmpău este născut în 28 iulie 1977. În anul 2000 a absolvit Universitatea Banatului din Timişoara, Facultatea de Ştiinţe Economice, profilul Finanţe-Contabilitate. S-au mai născut în aceeași zi: Hugo Chavez, Jacqueline Kennedy, filozoful Karl Popper.

 

 

MAIN balint alegeri 1

Tiberiu Ioan Balint s-a născut în data de 22 august 1969. În data la care își serbează ziua s-au mai născut: Deng Xiaoping, Claude Debussy, Panait Istrati.

 

 

 

 

 

grigorasCristian Grigoraș s-a născut în 30 iulie, în aceeași cu Ilie Ilașcu, Henry Ford, Păstorel Teodoreanu.

Potrivit Uraniei, „nu toți nativii din această zodie s-au născut pentru a conduce țara, dar au mai multe șanse decât orice alt semn zodiacal să obțină prestigiu și influență, să ajungă să joace rolul principal. Suferă mult dacă nu sunt respectați sau admirați. Sunt binevoitori, au calități morale înalte, sunt cinstiți și sinceri în intențiile lor. Pentru nativii din zodia Leu, universul este o mare scenă pe care se joacă un spectacol”.

 

Primarii municipiilor Brad și Petroșani, Florin Cazacu și Tiberiu Iacob Ridzi, sunt născuți în aceeași zi, 18 februarie, unul în 1965 și altul în 1971. În aceeași zi au venit pe lume: Nikos Kazantzakis, Yoko Ono, John Travolta.

„Persoanele născute în zodia Vărsător sunt înzestrate cu mari talente creative, sunt imparțiale și au o viziune dezvoltată asupra lucrurilor, se înțeleg bine cu persoanele din jur, au o minte pătrunzătoare, intențiile lor sunt independente și inimitabile”, consideră Urania.

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente