1 C
Deva
duminică, ianuarie 29, 2023

Prădătorul sexual din Hunedoara a fost trimis în închisoare

Ioan Hrenciuc va face doi ani de închisoare, cu executare, pentru ultraj contra bunelor moravuri, după ce a fost reclamat de peste 20 de eleve, care l-au observat de-a lungul timpului masturbându-se în locuri publice, în fața lor. Sentința a fost dată de Judecătoria Hunedoara, iar bărbatul de 37 de ani nu a contestat-o, astfel că a fost trimis în închisoare.
Ancheta scoate la iveală detalii neobișnuite despre „perversul din Hunedoara”. Potrivit anchetatorilor, Hrenciuc este recidivist, iar din 2014 a fost eliberat condiționat, după trei ani de închisoare executați pentru furt. „După eliberarea sa din penitenciar, acesta și-a satisfăcut nevoile sexuale masturbându-se o vreme în locuința sa, însă datorită faptului că nu se excita suficient, a început să frecventeze mai multe zone din Hunedoara (zona Colegiului Național de Informatică Traian Lalescu, zona fostului cinematograf Siderurgistul, zona Stadionului Michael Klein, zona Complexului Păltiniș, Parcul Corvin, situate în aproprierea instituțiilor de învățământ ori zone circulate frecvent de elevi, locuri în care urmărea eleve cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani și le aborda folosind expresii vulgare”, se arată în dosar.
Inculpatul se deplasa în aceste locuri de la primele ore ale dimineții, așteptând elevele în drumul lor spre liceu, dar și după masa, la terminarea cursurilor. „Inculpatul se apropia de eleve, le „șuiera” ori le adresa diferite expresii vulgare după care își scotea penisul din pantaloni și se masturba, în public, urmărindu-le pe eleve în cazurile în care se speriau și fugeau de acesta”, informa instanța.
Prădătorul sexual
Ioan Hrenciuc și-a derulat activitatea infracțională o perioadă mare de timp, arătau anchetatorii, săvârșind un număr foarte mare de acte materiale, dovedind astfel perseverență infracțională activitatea sa fiind stopată la intervenția unui localnic care l-a imobilizat și-a sesizat organele de poliție.
„Modul în care acesta a acționat a evidențiat un comportament de prădător sexual, simțindu-se atras și urmărind persoane de sex feminin foarte tinere, îmbrăcate într-un stil specific respectiv cu fuste scurte, colanți, decolteu în general cu haine strâmte, trădând totodată o personalitate caracterizată de potențial agresogen. Apoi, inculpatul a manifestat o lipsă totală de inhibiție ori de rușine față de actele săvârșite în public, deși este o persoană matură în vârstă de 36 de ani. Inculpatul este necăsătorit, are o pregătire precară având finalizate doar 6 clase, nu are nicio ocupație și posedă antecedente penale”, completau anchetatorii.
Hrenciuc a fost reținut, pentru o zi, în martie 2016, după ce două eleve de 16 ani s-au plâns poliţiştilor că în timp ce se deplasau prin curtea exterioară a stadionului „Michael Klein” din municipiu, acesta le-a ieșit în întâmpinare și a mimat în faţa lor acte de natură sexuală. „După ce a făcut un gest obscen cu limba, Ioan Hrenciuc și-a introdus mâinile în buzunarele pantalonilor, și-a frecat mâinile în interior, iar când minorele au ajuns la aproximativ 1-2 metri de acesta, inculpatul și-a lăsat pantalonii în jos, și-a scos penisul afară din pantaloni și a început să se masturbeze spunându-le < >. Speriindu-se și crezând că inculpatul vrea să le violeze, minorele au început să strige și au fugit pe lângă acesta, ieșind pe stradă. Inculpatul a rămas pe trotuar lângă poarta stadionului continuând să se masturbeze”
Una dintre eleve și-a chemat în ajutor un prieten căruia i-a relatat cele întâmplate, iar după o urmărire prin cartier, perversul a fost prins și predat Poliției. În urma anchetei, mai multe eleve au declarat că l-au văzut pe Ioan Hrenciuc, în diferite zone ale Hunedoarei, ocazie cu care le urmărea, se uita după ele și se masturba.


Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente