23.1 C
Deva
vineri, septembrie 22, 2023

RALIUL FRUMUSEŢII 2013. Miss a fost dat de Simeria, iar cel mai tare echipaj de Orăştie FOTOGALERIE.

Miss Raliul Frumuseţii 2013 a revenit unei frumoase domnişoare din Simeria în timp ce “marele premiu” a fost câştigat de un echipaj din Orăştie.

Echipajul cu numărul 6 din Orăştie format din Mădălina Probsdorfer – pilot şi Florina Sîrbu – copilot la bordul unui Ford au câştigat cea de-a XVII-a ediţie a Raliului Frumuseţii-2013. Miss Raliul Frumuseţii 2013 a fost desemnată Diana Nicuţa.


Campioane absolute!

Altfel, cele două şoferiţe din Orăştie, Mădălina Probsdorfer şi Florina Sîrbu au dominat ediţia din acest an a Raliului Frumuseţii ele urcând pe prima treaptă a podiumului şi la Clasa 1 – autovehicule de 1.600 cmc şi s-au impus în toate cele trei Probe Speciale de la Deva şi Simeria – de îndemânare dar şi în cea de viteză din centrul municipiului Hunedoara.

Celelalte două categorii de concurs au fost castigate de echipajele formate din: Diana Nicuţa/Laura Gerger (Simeria, BMW 318i) – la clasa 1.601 -2.000 cmc respective Ramona Gherman/Alexandra Vîrvorea (Alba Iulia, Audi A4) – la clasa peste 2.000 cmc, premiu acordat din oficiu deoarece a fost singura maşină de peste 2.000 cmc din concurs.

[wzslider autoplay=”true” interval=”2000″ transition=”‘flash'”]

Cea mai bună echipă a fost Accent Media Deva (fiecare echipa a fost formată din 3 maşini), piloţi: Marcela Brînduşa, Mădălina Probsdorfer şi Rodica Lupei.

Premiul de cea mai cochetă maşină a ajuns în posesia echipajului cu numărul 2, pilot Daniela Ramona Buzilă din Deva care a concurat la bordul unui superb Lancia Ypsilon.

Concursurile rezervate copiloţilor au fost caştigate de Roxana Lomonar şi Florina Sîrbu (ambele din Orăştie).

Concursul a fost lipsit de evenimente neplăcute – a existat un singur abandon – iar rezultatele finale nu au fost contestate de nimei nu a existat nicio contestaţie

13 echipaje din judeţele Alba, Caraş Severin şi Hunedoara au luat startul în Raliul Frumuseţii – 2013 care s-a desfăşurat pe traseul de acum “clasic”: Deva – Hunedoara – Sântuhalm – Simeria – Rapoltu Mare – Geoagiu Băi.

 

 

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente