15.6 C
Deva
sâmbătă, iunie 3, 2023

Șefa UPU Deva a fost schimbată din funcție. Măsura, luată după reclamațiile publicate de Laurențiu Nistor

Doctorița Mihaela Gherman a fost înlocuită cu medicul Lionel Duțulescu în funcția de șef al Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Deva, după reclamațiile președintelului Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor.

Acesta a susținut, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, că mai mulți pacienți și însoțitori ai acestora nu au fost tratați corect de angajații unității medicale, atunci când s-au prezentat la UPU Deva.


„În ultimele luni, am primit numeroase sesizări în legătură cu modul în care sunt primiţi şi trataţi pacienţii care ajung la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva. Cea mai recentă, sâmbătă seară. A fost momentul în care am decis să merg personal la UPU, să constat personal ce şi cum se întâmplă acolo. Din păcate, ajuns la UPU, majoritatea sesizărilor s-au confirmat. ”Pacientul” Nistor a primit acelaşi tratament: 45 de minute în care, deşi le-am spus asistentelor că mă simt foarte rău şi nu pot merge să-mi fac singur fişa de internare, nimeni nu m-a luat în seamă”, a transmis şeful CJ Hunedoara. Laurențiu Nistor a publicat un clip video realizat cu o cameră ascunsă pe holurile secției medicale în care a arătat câteva dialoguri pe care le consideră inadmisibile, ale personalului spitalului cu pacienții și aparținătorii acestora.

Medicul Lucian Miron, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Deva, a precizat fostei șefe a UPU nu i s-a reproșat modul în care și-a îndeplinit actul medical și cum a gestionat activitatea din secție în perioada pandemiei de Covid 19, dar reprezentanții spitalului speră ca abordarea și atenția pe care cadrele medicale o vor avea față de pacienți și față de însoțitorii acestora să fie îmbunătățită, prin numirea noului șef al UPU.

Știri Similare

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente