23.1 C
Deva
vineri, septembrie 22, 2023

Tiberiu Iacob – Ridzi, ţinut în subteran de o avarie

Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi, s-a întâlnit cu foştii colegi de la Mina Livezeni chiar în subteran, unde a intrat miercuri dimineaţa pentru a vedea cum lucrează minerii şi care este stadiul lucrărilor de deschidere a unui nou front de lucru ce cuprinde stratul 13.

ridzi.miner1Vizita lui Tiberiu Iacob – Ridzi în subteran a durat mai mult decât preconizase iniţial şi asta din cauza unei mici avarii produse în subteran.


„E o vizită pe care am vrut să o fac mai demult, dar aşa a fost programarea. Am dorit să merg în stratul 13, care este cel mai bun strat de cărbune de la Mina Livezeni. Am văzut nişte lucruri extraordinare. Se pregăteşte un nou panou şi chiar am vrut să văd ce se întâmplă acolo, pentru că şi din punctul meu de vedere, dar şi al specialiştilor, de acest strat depinde, practic, viitorul acestei mine. Spre sfârşitul acestui an sperăm că va începe exploatarea de cărbune în acest strat”, a explicat primarul Petroşaniului motivele vizitei făcute în subteranul minei Livezeni. „Într-adevăr, stratul 13 reprezintă viitorul acestei mine, este un cărbune foarte bun calitativ. Noi aici urmează să echipăm un abataj cu complex mecanizat şi, împreună cu domnul primar am vizitat aceste locuri de muncă”, a precizat şi Giani Baleia, inginer şef producţie la Divizia Minieră a Complexului Energetic Hunedoara, care l-a însoţit pe edil.

Tiberiu Iacob – Ridzi nu este străin de munca grea în măruntaiele pământului. Înainte de a fi primar, acesta a lucrat timp de 6 ani chiar la Livezeni, iar vizita de miercuri i-a dat posibilitatea reîntâlnirii cu foştii colegi. La ielşirea din subteran, Iacob – Ridzi a spus că lucrurile nu diferă mult de condiţiile de lucru pe care le avea când el însuşi cobora zi de zi îna dâncul pământului. Mina Livezeni este cel mai important agent economic din municipiul Petroşani, cu cei mai mulţi angajaţi.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente