2.7 C
Deva
luni, ianuarie 30, 2023

Toma Coconea e din nou campion!

A alergat cu succes pentru o cauză umanitară şi, din nou, a demonstrat că limitele umane pot fi depăşite. În ciuda problemelor medicale, Toma Coconea a ieşit pe locul I la categoria lui de vârstă şi pe locul V în clasamentul general. Şi ceilalţi români prezenţi în cursă s-au descurcat admirabil.

coconeaCu peste 800 de kilometri alergaţi la maratonul No Finish Line, unde participanţii aleargă pentru o cauză umanitară, celebrul sportiv petroşenean Toma Coconea a ocupat locul 1 la categoria lui de vârsta, din 1596 de alergători. De asemenea, tot locul 1 l-a ocupat împreună cu echipa care l-a cooptat pentru aceasta ediţie, M.I, în timp ce în clasamentul general Coconea s-a situat pe locul 5. S-a întrecut cu 50 de ultramaratonişti profesionişti şi 9.800 de participanţi la maratonul de 7 zile şi 7 nopţi. Tomi Coconea a fost, de fapt, singurul alergător profesionist grav accident la genunchi care nu a vrut să renunţe, în ciuda sfaturilor primite de la medici. La aceeaşi competiţie, Geanina Stana a ocupat Locul 1 la categoria ei de vârsta şi locul 1 la fete pentru echipa International School of Monaco, în care a concurat, în timp ce Daniel Hălăstăuan s-a clasat pe locul 1 la echipa pentru care a concurat, halastauanInternational School of Monaco şi, mai mult decât atât, a reuşit să se califice şi pentru ediţia viitoare, trecând de limita celor 500 de km ce trebuiau parcurşi.


Sportivii români au fost susţinuţi pe tot parcursul competiţiei de vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu, care a alergat alături de bravii noştri sportivi şi s-a implicat cu tot sufletul ca acestora să nu le lipsească nimic. Şi, în plus, fiul Mihaelei, Ayan, a luat la rândul său startul în această competiţie umanitară şi a ocupat locul 1 la categoria lui de vârsta, care a însumat 265 de copii de la mai multe şcoli din Monaco. „Mulţumesc tuturor românilor care au venit să ne fie de folos (…) Nu mă aştept să înţeleagă toată lumea efortul lui Toma şi al întregii echipe, dar vă zâmbesc tuturor celor care ne-aţi încurajat, ne-aţi alintat cu vorbe calde şi l-aţi făcut pe Toma să vă folosească mesajele pe post de anti inflamator sau Nurofen Forte. Când am făcut ultimul tur pe circuit, alături de Toma, am luat cu noi drapelul pe care l-am avut şi la finalul RedBull X Alps şi, pe traseu, am fost cea mai aplaudata echipă! Numele cel echipa.monacomai scandat a fost, desigur, TOMA, iar la Festivitatea de premiere am fost felicitaţi pentru cea mai frumoasă şi eficientă echipa, dar şi pentru că cei mai mulţi fani ai maratonului pe FB sunt romani . Ce mă bucur că e şi „vina” mea….. Mulţumesc, Toma. Dacă viaţa ar fi plină numai de întâlniri cu oameni ca tine…..”, a scris vedeta de televiziune pe pagina sa de Faceboock, acolo unde a publicat un jurnal al fiecărei zile din inedita competiţie. Fiecare kilometru se transformă în euro, iar banii ajung la copiii defavorizaţi din lume.

 

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente