-0.8 C
Deva
miercuri, martie 29, 2023

Un bărbat a fost împușcat la o vânătoare de fazani, vulpi și șacali

Un bărbat a fost împușcat la o vânătoare de fazani, vulpi și șacali.


Sâmbătă, în jurul orei 13.00, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată cu privire la faptul că, în cadrul unei acțiuni de vânătoare organizată pe fondul de vânătoare Beriu, ar fi fost rănit prin împușcare un membru vânător participant.

Echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Hunedoara și ai Serviciului Criminalistic, în urma cercetărilor la fața locului, a stabilit faptul că, în cadrul acțiunii de vânătoare organizate în baza unei autorizații emise pentru recoltarea de fazani, vulpi și șacali, la care au participat 13 membri vânători și un candidat, unul dintre vânătorii participanți, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a efectuat un foc de armă cu arma deținută legal, la vederea unui exemplar din specia fazan, ocazie cu care l-a rănit în mod accidental prin împușcare pe un alt participant la vânătoare, cauzându-i plăgi prin împușcare cu alice la nivelul brațului, a umărului drept și a feței.

Bărbatul rănit, în vârstă de 49 de ani, a fost transportat la Spitalul Municipal Orăștie și, ulterior, la Spitalul Judeţean din Deva, aflandu-se în stare conștientă și stabilă. Cu ocazia cercetărilor la fața locului, au fost prelvate probe materiale și a fost ridicată arma și muniția persoanei care a efectuat focul de armă ce a condus la rănirea bărbatului de 49 de ani. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

IPJ Hunedoara

Știri Similare

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente