-9.5 C
Deva
miercuri, februarie 8, 2023

(VIDEO) Ajutor pentru o mamă care își crește singură doi copii, după ce a fugit cu ei din calea unui bărbat violent

Înainte de Sărbătoarea Învierii Domnului, Poliţiştii hunedoreni au avut iniţiativa de a sprijini material şi spiritual o familie monoparentală – victimă a violenţei domestice.

Cei doi micuţi, în vârstă de 8 şi 10 ani, care trăiesc împreună cu mama lor într-o locuință protejată din judeţul Hunedoara, au fugit din calea unui tată violent în toiul iernii.


„Impresionaţi de drama acestei familii monoparentale, poliţiştii hunedoreni au organizat o colectă benevolă în urma căreia au cumpărat alimente de primă necesitate, dulciuri, jucării, dar şi măşti de protecţie, pe care le-au oferit, în prag de sărbători, celor doi frăţiori şi mamei lor. La plecare, oamenii legii au promis că vor oferi şi pe viitor sprijin material familiei respective, astfel încât cei mici să îşi poată continua studiile şi, poate, într-o zi, să opteze pentru cariera de poliţist”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Potrivit reprezentanților IPJ Hunedoara, gestul umanitar al poliţiştilor hunedoreni îşi propune să atragă atenţia asupra urmărilor dramatice ale violenţei în familie, dar şi asupra conștientizării victimelor acestui gen de infracţiuni cu privire la necesitatea de a sesiza Poliţia şi de a solicita emiterea ordinului de protecție provizoriu, atunci când situaţia o impune.

Foto: IPJ Hunedoara

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente