19.6 C
Deva
sâmbătă, iulie 13, 2024

Ancuța Rusu, o tânără din Deva, a fost prima absolventă admisă la Radiolocație, în Academia Forțelor Aeriene

Ancuța Rusu, o tânără din Deva, a fost prima absolventă admisă la Radiolocație, în Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov.

Ca să ajungi acolo unde ți-ai propus este nevoie de multă muncă, efort susținut, încredere în forțele proprii și ambiție. Ai nevoie de un mediu potrivit, dar și de persoane care te pot sprijini să îți atingi obiectivele. Acesta este și cazul absolventei noastre, Ancuța Rusu care a fost admisă prima la specializarea Radiolocație la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”, Brașov, pe locurile alocate pentru colegiile naționale militare”, informează Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia.

Ancuța spune că reușita sa este rodul mult așteptat al muncii depuse în colegiul militar, care a reprezentat pentru ea locul în care s-a dezvoltat și s-a autodepășit.

Reușita mea, de a fi admisă pe prima poziție din clasament la specializarea Radiolocație, nu poate fi descrisă decât într-o manieră simplă. Ea nu este un eveniment surprinzător nici pentru mine, nici pentru cei din jurul meu, este rodul mult așteptat al muncii asidue și al efortului susținut, depuse pe parcursul celor patru ani petrecuți în Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”. Acesta din urmă a reprezentat pentru mine nu numai locul pe care l-am considerat “acasă” pentru o perioadă semnificativă din viața mea și unde am întâlnit oameni dragi sufletului meu, ci și un mediu propice descoperirii de sine, dezvoltării și autodepășirii”, spune Ancuța.

Pentru a-și continua pregătirea după absolvirea colegiului militar, Ancuța s-a îndreptat spre Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”, Brașov, alegând specializarea Radiolocație. Consideră că este domeniu potrivit care îi va testa și dezvolta potențialul și aptitudinile.

De ce Radiolocație? Este o întrebare care mi-a fost adresată adesea. Ageră și dinamică din fire, mereu am visat la un domeniu care să îmi antreneze și să îmi pună la încercare potențialul și aptitudinile. Astfel, consider că am făcut un prim pas în direcția potrivită mie. Privesc încrezătoare spre viitor și aștept cu entuziasm să îmi încep activitatea la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”, a mărturisit Ancuța, potrivit reprezentanților Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”.

Foto: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/