15 C
Deva
vineri, iunie 14, 2024

Au sărit calul sau… așa o fi pe stadioane? Fanii corviniști acuzați că au jignit pe stadion… la meciul cu Jiul Petroșani

  • Meciul dintre Jiul Petroșani și Corvinul Hunedoara, disputat miercuri, 16 august, în Cupa României, putea fi și uitat. Totuși, atât jurnaliști din Valea Jiului, cât și autoritățile din județul Hunedoara s-au „sesizat” acuzând comportamentul inadecvat al suporterilor din Hunedoara.
  • Consiliul Județean Hunedoara a transmis un comunicat de presă în care acuză „limbajul trivial inacceptabil folosit de unii membri ai galeriei echipei FC Corvinul la adresa jucătorilor de fotbal din Valea Jiului”, se arată în comunicat.

Asemenea comportamente sunt complet incompatibile cu valorile și etica sportului, transmite CJ Hunedoara.

„Suntem ferm angajați în promovarea unei atitudini civilizate, atât pe teren cât și în afara lui, și condamnăm orice formă de violență verbală sau comportament neadecvat. Fotbalul este un sport de echipă, iar toți cei implicați trebuie să se comporte cu demnitate și să manifeste respect față de ceilalți.

Solicit autorităților să ia toate măsurile împotriva celor care manifestă comportamente jignitoare, agresive și antisociale, dar și pentru a menține un mediu sigur și ordonat în timpul competițiilor sportive. Siguranța tuturor participanților, inclusiv a suporterilor, este o prioritate majoră și ne așteptăm ca toți cei prezenți la evenimente sportive să respecte regulile.

Consiliul Județean Hunedoara reafirmă angajamentul său pentru fair-play, respect reciproc și dezvoltarea unei atmosfere pozitive în comunitatea noastră sportivă. Îmi doresc să vedem o schimbare în comportamentul celor implicați și sunt încrezător că, împreună, putem construi un mediu sportiv mai respectuos și mai unit”, arată Laurențiu Nistor,
președintele Consiliului Județean Hunedoara, conform comunicatului de presă.

Știri Similare

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/