23.7 C
Deva
luni, iulie 15, 2024

Căldura și apa caldă ajung din nou în școlile din Deva

De luni, o parte a elevilor din Deva se vor întoarce la școală, după ce Termocentrala Mintia a reluat distribuția apei calde și a căldurii în unitățile de învățământ.

Potrivit reprezentanților Primăriei Deva, școlile şi apartamentele din Deva, branşate la sistemul centralizat de încălzire, primesc din nou agent termic (căldură şi apă caldă) de la Termocentrala Mintia.

În această situaţie, de luni, 1 martie, şcolile din Deva reintră în scenariul galben – cu prezenţa fizică a elevilor şi profesorilor la orele de curs, conform scenariului 2 (Galben).

„Acesta presupune: participarea zilnică, cu prezență fizică în unitățile de învățământ a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, a XIII-a, și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor protecţie; participarea zilnică, în sistem on line a elevilor din celelalte clase/ani de studiu Incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 1/1000 dar mai mică sau egală cu 3/1000 de locuitori”, a informat Primăria Deva.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/