31.5 C
Deva
joi, iunie 20, 2024

Carmen Hărău: „Viață de cetățean al unui stat eșuat”

Trăim într-un stat eșuat într-o mare de incompetență, de indiferență, de corupție, de prostie!

 

Și asta fiindcă din ce în ce mai mulți “neica nimeni”, buni la nimic, inutili în viața reală, incapabili să câștige o pâine muncind cinstit, fără să le treacă prin cap să-și măsoare aspirația de putere cu lungul nasului, au dat năvală în politică! Trec prin votul oamenilor,  sprijiniți de armate de consultanți și de așa-zișii jurnaliști, dintr-o mass-media din ce în ce mai predispusă la compromis deontologic.

 

Evident că “ajunșii” adună în jur impostori asemenea lor, pe care-i așează în funcții de decizie! PSD a făcut din această racilă a democrației ”originale” românești de după 1989, o politică de stat!  Sănătatea noastră, educația noastră, siguranța noastră  și a copiilor noștri depind acum de o gașcă de strânsură alcătuită din golănași și tăntici ale căror “merite” în viață constau doar în faptul că s-au aflat în momentul potrivit lângă omul potrivit (rudă, cumătru, amant, etc). Este o plasă țesută din complicități de corupție, minciună, lipsă de educație și solidaritate în prostie care ține România!

 

Este devastator să imaginezi figura brutei sinistre de la Caracal și labele lui jegoase “lucrând” trupul unei biete fetițe, este șocant să te gândești la nebunul  care s-ar putea s-o fi ucis în chinuri pe Alexandra, la statul român, nevolnic, care stătea cuminte la ușa locului  faptei, respectând “procedurile”!  La fel de șocant este gândul că fetele dispărute ar fi putut fi scoase cu complicitatea unor instituții din țară pe filiere de trafic cu minore.

 

Paradoxal,  prin comparație cu alte situații, actorii implicați nu dau vina pe lege, declarând că lege era și permitea protecția fetiței, a integrității, a libertății și vieții ei.

 

Și ce dacă este lege?! Atâta vreme cât statul corupt și/sau incompetent nu va susține și nu va aplica legea, atâta vreme cât preocuparea statului pentru drepturile infractorilor este debalansată în defavoarea preocupării pentru drepturile victimelor, vom trăi toți într-un stat fără de lege!

 

Iar patetismul cu care “femeia-mamă” Dăncilă declară public război criminalității după ce a girat eliberarea, prin recurs compensatoriu, a douăzeci de mii de infractori inclusiv violatori, pedofili, tâlhari, nu mai păcălește pe nimeni!

 

Eleonora-Carmen HĂRĂU, senator PNL

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/