5.7 C
Deva
miercuri, decembrie 6, 2023

Devenii s-au certat pe pachetele comunitare

ajutoare deva (6)Zeci de persoane s-au călcat în picioare la Deva pentru a-şi primi făina şi uleiul venite de la Uniunea Europeană

Scandal în Deva. Direcţia de Asistenţă Socială a început distribuirea uleiului şi a făinii venite de la Uniunea Europeană pentru persoanele defavorizate. Beneficiarii pachetelor comunitare au stat la coadă cu orele, şi-au dat coate şi aproape s-au luat la bătaie pentru a ajunge să îşi ridice cât mai repede alimentele, deşi reprezentanţii direcţiei au declarat în mai multe rânduri că alimente sunt suficiente pentru toată lumea.

Beneficiarii îşi pot ridica alimentele zilnic, de luni până joi, între orele 8 şi 15. Deocamdată se distribuie doar făina şi uleiul însă, în următoarea perioadă vor fi împărţite şi următoarele produse.

De pachetele comunitare beneficiază pensionarii cu venituri de până la 400 de lei, şomerii, persoanele cu handicap grav şi accentuat şi beneficiarii de ajutor social. În municipiul Deva, aproximativ 5.400 de persoane vor primi pachete comunitare venite de la UE.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/