-1.3 C
Deva
marți, decembrie 5, 2023

Finalizare proiect „O idee ingenioasă de afaceri”

În luna aprilie, Liceul Tehnic „Grigore Moisil” Deva a găzduit cea de a treia ediţie a concursului „O idee ingenioasă de afaceri”.

3

            Concursul este organizat de către Asociaţia Pro Şcoala cu finanţare de la Consiliul Judeţean Hunedoara şi s-a bucurat şi anul acesta de un interes crescut din partea elevilor.

            Competiţia se adresează elevilor de liceu de la profilele economice şi vizează întocmirea unor planuri de afaceri pornind de la o idee „ingenioasă”, originală.

2

            Anul acesta, ca şi în anul precedent, în etapa finală a concursului au ajuns peste 20 de elevi, câştigătorul fiind elevul Calfa Valentin, care a încântat audienţa cu „bunătăţi de la bunica”.

            Elevii de pe locurile 2 şi 3 ne-au „purtat înapoi în timp prin intermediul maşinilor de epocă sau ne-au oferit un sejur de vis în „Căsuţa din poveste” .

            Câştigătorii competiţiei au fost:

Locul I: Calfa Valentin (Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva)

Locul II: Apaţiei Iuliana, Irimie Ada (Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva), Gheorghiţă Anca, Poenar Raluca (Liceul Teoretic „Sabin Drăgoi”Deva)

Locul III: Muntean Adelina – Colegiul Economic Hermes Petroşani,  Hărău Andor, Juverdianu Maria (Colegiul Economic „Emanuil Gojdu”Hunedoara)

1

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/