17.7 C
Deva
sâmbătă, iulie 13, 2024

Conceptul Drive-thru / Walk-in de testare COVID-19 a fost implementat și la Deva și funcționează pe Strada Zarandului nr 2

Technomed Group invită hunedorenii să afle detalii utile pentru sănătatea lor direct din noul centru drive-thru/ walk-in inaugurat de câteva zile în Deva, pe Calea Zarandului, nr. 2.

Personalul amabil si specializat din cadrul Technomed Group, este disponibil zilnic între orele 08:00-20:00, pentru toate tipurile de analize, putând beneficia de analize gratuite, de prevenție decontate prin CAS.

Technomed Group pune la dispoziția pacientilor o gamă largă de analize – peste 2.000 – o mare parte fiind decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, atât pentru persoanele care aleg să își facă analizele periodic, cât și pentru persoanele cu boli cronice, într-un mediu special creat pentru prevenirea expunerii la riscul infectării cu virusul Sars-CoV-2.

Testarea anti-COVID este cum nu se poate mai simplă, beneficiind de rezultate in 30 minute la testul rapid Antigen anti-Sars cov 2 si de rezultate in maximum 12 ore pentru testul RT-PCR.

Persoanele care doresc să stie in ce măsură a reusit organismul lor să producă anticorpi impotriva COVID-19, fie ca urmare a trecerii prin boală, fie ca urmare a vaccinării, pot afla raspunsul apelând la Technomed Group, unde li se oferă posibilitatea de a alege între mai multe tipuri de investigatii privind anticorpii post-Covid: IgG, IgM si IgG cu rezultate în intervalul 12 – 24 ore.

În această perioadă dificilă, în contextul pandemiei de COVID-19, echipa de profesioniști din cadrul Technomed Group realizează teste RT-PCR și teste Antigen, fără programare, si le pune la dispozitia pacientilor traduse și în limba engleză. Rezultatele sunt prelucrate în cel mai scurt timp, Technomed Group fiind acreditat pentru actualizarea directă în baza de date EU Digital Covid, astfel persoanele care au nevoie de Certificat Verde pentru ieșirea din țară pot beneficia de acesta din momentul introducerii rezultatelor în platformă.

Laboratorul Technomed Group dispune de aparatură de ultimă generație cu ajutorul căreia echipa medicală atent selectionată poate oferi cele mai precise rezultate și poate ajuta la prevenirea si îmbunătățirea sănătatii pacientilor, fără a-i expune riscului infectării cu Sars-CoV-2.

Pentru alte infromații, sunt puse la dispozitie nr. de telefon 0725.226.641, site-ul companiei https://technomed-group.ro/, precum si informatii actualizate si utile pe pagina de facebook
Technomed Group.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/