31 C
Deva
marți, iulie 16, 2024

Cursuri on-line pentru elevii Colegiului „Regina Maria” din Deva. Un elev, diagnosticat cu noul coronavirus

Reprezentanții Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva a decis suspendarea cursurilor în clasă pentru elevii din ciclul gimnazial și liceal, în perioada 21 – 29 septembrie. Un elev din clasa a IX-a a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, la întoarcerea de la o competiție sportivă din Polonia.

„În urma participării la Cupa Mondială WUKF 2020 Polonia, în perioada 10 – 13 septembrie 2020, unii dintre participanți au fost confirmați COVID pozitiv. Din Colegiul Național Pedagogic «Regina Maria» Deva a participat un grup de 3 elevi, iar din unul dintre ei a fost confirmat, de asemenea, pozitiv COVID. Elevii sportivi au frecventat cursurile în perioada 14 -17 septembrie 2020. Din dorința de a nu răspândi virusul în rândul elevilor și personalului colegiului nostru, Consiliul de Administrație al C.N.P. Regina Maria Deva, întrunit în data de 19 septembrie 2020 a hotărât intrarea în scenariul 3 – roșu, adică derularea cursurilor on-line pentru nivelurile gimnazial și liceal, în perioada 21 septembrie – 29 septembrie 2020. Orele de vor desfășura conform orarului. Prezența la cursurile on line este obligatorie!”, au informat reprezentanții Colegiului „Regina Maria” din Deva.

Preșcolarii și elevii învățământului primar desfășoară cursurile în clasă, iar elevii ciclurilor de gimnaziu și liceu vor rămâne acasă.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/