-1.6 C
Deva
miercuri, noiembrie 29, 2023

De pe patul de spital. Criminalul din Vulcan a fost arestat şi riscă 25 de ani de închisoare

Crima de la barul Madness din Vulcan stârneşte reacţii puternice, iar cei care l-au cunoscut pe tânărul ucis într-o clipă cer pedeapsa maximă pentru criminal.Acesta se află sub pază strictă la Spitalul de Urgenţă Petroşani şi urmează să răspundă pentru faptele lui. A înfipt un cuţit de vânătoare în două persoane, iar acum riscă să-şi petreacă următorii 25 de ani după gratii. Procurorii au dispus reţinerea lui, după ce l-au audiat, iar magistraţii Tribunalului Hunedoara au dispus arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile.

victima1
Victima, Cosmin Blaj SURSA: FaceBOOK

Un tânăr de 26 de ani, bodyguardul clubului Madness, a murit în doar câteva minute, după ce un client recidivist – Cosmin Bărbuţi – cu mintea tulburată de aburii alcoolului, i-a secţionat fără să clipească artera femurală. Patronul localului, de numai 24 de ani, se luptă pentru viaţă pe un pat al Spitalului de Urgenţă Petroşani, unde a fost operat imediat după producerea sângerosului atac. Cele două victime- Claudiu Blaj şi Robert Otescu – nu au făcut altceva decât să intervină pentru a aplana un scandal ce stătea să izbucnească. Practic, agresorul s-a certat cu un alt client din bar. A văzut negru în faţa ochilor, s-a ridicat de pe scaun, a plecat acasă şi s-a întors cu o rangă şi un cuţit de mari dimensiuni. Nu vroia să dea greş, probabil, şi nu s-a „riscat” la un briceag.  Anchetatorii spun că, înarmat „până în dinţi”, criminalul s-a reîntors la local, unde a dat nas în nas cu unul dintre oamenii de ordine, cu care nu a avut nicio formă de conflict. A avut grijă, însă, să nu treacă neobservat. L-a lovit pe băiatul de 26 de ani cu ranga în cap şi în zona toracelui, iar apoi l-a înjunghiat cu cuţitul în femurul stâng. Încă însetat de sânge, Cosmin Bărbuţi, s-a repezit şi asupra patronului clubului respectiv şi i-a înfipt cuţitul în zona abdomenului, provocându-i acestuia o secţiune de ficat. Bodyguardul a murit în doar câteva minute, iar Robert Otescu a ajuns în stare gravă la spital şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Acum este internat pe secţia ATI şi se luptă pentru viaţa lui.

criminal
Prezumtivul criminal Sursa: Facebook

 Reţinut de pe patul de spital

La spital a ajuns şi agresorul, care a fost prins de ceilalţi clienţi ai barului, în momentul în care a vrut să fugă de la faţa locului. Acolo l-au găsit şi procurorii care anchetează cazul şi care l-au audiat direct pe patul de spital, dispunând totodată reţinerea lui. „Bărbatul a fost audiat şi s-a dispus reţinerea lui. Este în continuare spitalizat, drept pentru care s-a instituit pază la rezerva unde se află acesta. A fost reţinut pentru omor şi tentativă la omor. În acest dosar au fost audiaţi şi mai mulţi martori”,a  declarat Mirela Negruţiu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Totodată, procurorii au formulat la Tribunalul Hunedoara o cerere de arestare preventivă a criminalului de la barul de manele din Vulcan, iar magistraţii au admis solicitarea.

A mai fost condamnat, dar cu suspendare

Criminalul care a îngrozit Vulcanul nu era chiar un străin al instanţelor. El a mai avut o condamnare, pentru distrugere, cu ceva ani în urmă, dar atunci magistraţii au fost îngăduitori cu el şi au pronunţat o pedeapsă cu suspendare. În ultimii ani, însă, părea să se fi potolit şi nu a mai intrat în conflicte majore. Îşi găsise o fată cu care locuia în concubinaj în cartierul Dallas şi are chiar şi un copil. Asta nu l-a împiedicat însă, ca sâmbătă noaptea să înfigă cuţitul cu sânge rece de două ori şi să lase un copilaş de numai câteva luni fără tată.

       

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente