38.7 C
Deva
miercuri, iulie 17, 2024

Drama prin care a trecut familia Celiei, lovită de virusul Covid 19

Celia (32 de ani) a trecut printr-un coșmar din cauza Covidului. Toată familia cântăreței a fost lovită de nemilosul virus. Au ajuns la spital în stare gravă atât solista, cât și mama, sora și soțul ei, toți patru cu saturații scăzute la plămâni, scrie Click.ro

Mama ei fost în stare critică și a necesitat un pat la ATI, însă la Spitalul din Deva, unde au fost internați, nu mai erau locuri. A fost o minune că femeia a scăpat din ghearele morții. „Am simțit că o pierd pe mama. Pentru mama era necesar să meargă la ATI, dar nu existau locuri. Medicii au improvizat o zonă unde țin cazurile grave. Acolo și-a pierdut viața soțul unei prietene din copilărie. E trist că oamenii nu realizează, ar trebui să fie mai atenți, să meargă mai repede la spital. Mama avea o saturație 95 la sută cu o zi înainte de a chema ambulanța. Seara avea 90 și a doua zi, când am chemat ambulanța, avea 84. Virusul i-a afectat inima, deși ea nu a avut probleme cardiace. În spital de abia mi-au stabilizat-o. Făcea fibrilații. În spital, când eram alături de mama mea, eu am stat lângă ea și când au dus-o lângă cei gravi. Simțeam că îmi arde inima de disperare, la propriu. M-am rugat foarte mult, în noaptea când mama s-a simțit mai bine, am simți o sărutare pe creștet. M-am rugat să n-o pierd! Nu aș vrea ca nimeni să trecă prin ce am trecut noi. Mulțumesc lui Dumnezeu că suntem încă toți!”, a povestit Celia, la Teo Show.

Acum toți membri familiei Celiei sunt acasă. Mama ei necesită însă în contiunare oxigen și se recuperează mai greu. „Mama momentan are nevoie de oxigen, deși este acasă. Știu că plămânul se reface, nu poate să respire fără ajutorul apartelor. Sora mea, deși a avut 75 la sută plămânii afectați, nu are nevoie de aparat. Eu sunt refăcută complet. Eu am fost internată în aceeași zi cu mama, eu nu eram atât de grav, ajunsese deja și la mine la plămâni virusul. Aveam 15 la sută plămânii afectați, soțul meu a avut 35 la sută plămânii afectați. Cred, sincer, că a fost vorba de o tulpină. Nu înțeleg de ce unele cazuri sunt ușoare, altele foarte grave. Fiul meu a făcut febră o singură zi, 39”, a povestit solista, la Kanal D.

Foto: arhiva personală.

Sursa: Click.ro

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/