38.7 C
Deva
miercuri, iulie 17, 2024

Huniadica Run & Bike Duathlon, o premieră care a cooptat la mişcare peste 100 de copii

Evenimentul a fost organizat, de 1 iunie, de către Asociaţia MC Huniadica, în colaborare cu Asociaţia Alert In Deva, în cadrul proiectului Implicare, Socializare, Voluntariat – Tinerii din Hunedoara, iar acţiunea a luat startul în Parcul Tineretului din Municipiul Hunedoara.

La această competiție de alergare şi ciclism au participat trei categorii de vârstă, fiecare având premiate locurile I, II şi III, fete / băieţi.

  • La categoria de vârstă 6-7 ani, Buburuzele, așa cum au denumit organizatorii această categorie de vârstă, au avut de parcurs, în alergare, o distanță de aproximativ 600 de metri, și o tură cu bicicleta pe același traseu.
  • Următoarea categorie de vârstă, 8-9 ani, Iepurașii, s-au întrecut în alergare pe aceeași distanță, pentru ca mai apoi să pedaleze trei ture.
  • Lupișorii au alergat și ei 600 de metri și ar fi trebuit să parcurgă și cinci ture cu bicicleta. Însă, din cauza căldurii, organizatorii s-au văzut nevoiți să mai reducă din traseu două ture. pentru ca toţi copiii să încheie cu bine cursa.
    Traseul a avut ca punct de start Bulevardul Dacia, a urmat zona Union, Rusca și parcurgerea sensului giratoriu, apoi revenirea spre Union la zona de finish.

Toți copiii au primit diplome și daruri la finalul cursei, când a fost organizată și o tombolă cu premii.

Proiect finanțat nerambursabil din bugetul local al Muncipiului Hunedoara, implementat de Asociația MC Huniadica. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Municipiului Hunedoara.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/