2.8 C
Deva
miercuri, noiembrie 29, 2023

Licitaţie lansată pentru deponeul ecologic

eeDeponeul ecologic de la Bârcea Mare, care va deservi întreg judeţul Hunedoara, a intrat în linie dreaptă. Consiliul Judeţean Hunedoara a scos la licitaţie proiectarea şi execuţia lucrării

La aproape 24 de milioane de euro, fără TVA, a fost estimată lucrarea de proiectare şi construire a deponeului ecologic de la Bârcea Mare. Investiţia a fost scoasă la licitaţie de reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara, cei care implementează proiectul, iar data prevăzută pentru începerea procedurilor de adjudecare este data de 20 februarie. Practic, lucrarea scoasă la licitaţie prevede construirea centrului de management al deşeurilor – staţia de sortare, depozit şi staţia TMB în Bârcea Mare,  în cadrul Proiectului “Sistem de management integrat al deşeurilor in judeţul Hunedoara”. Durata de implementare a proiectului este de 34 luni începând de la data adjudecării contractului.

Până la implementare, proiectul s-a lovit de foarte multe „contre”, lucru care a dus la tergiversarea lui. Investiţia este, însă, extrem de benefică, iar în acest fel întregul  judeţ va beneficia de un sistem performant de management al deşeurilor.

       

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente