23.7 C
Deva
luni, iulie 15, 2024

Lucrările de eficientizare energetică a spitalului din Hunedoara au fost scoase la licitație publică

La doi ani de la semnarea la Agenția de Dezvoltare Regională Vest a contractului de finanțare europeană, pentru investiția în eficientizarea energetică a Spitalului municipal Hunedoara, primăria a scos la licitație publică lucrările, estimate la peste 28 de milioane de lei.

Proiectul este finanţat în cadrul Programului operaţional Regional 2014-2020 şi a fost depus la ADR Vest în iunie 2017. Investiţia se va derula pe o perioadă de 42 de luni, de la data semnării contractului – în 2018, şi vizează reducerea consumurilor energetice din surse convenţionale şi diminuarea emisiilor de gaze cu efect de seră, astfel încât consumul anual specific de energie calculat pentru încălzire să scadă sub 123 kwh/m²an.

Proiectul prevede lucrări de termoizolare a clădirii spitalului, de înlocuire a traseelor electrice și a corpurilor de iluminat, a instalațiilor sanitare și termice, amenajări interioare, înlocuirea cazanelor de apă caldă cu altele noi, a centralelor vechi, a echipamentelor tehnologice de detecție și stingere a incendiilor.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/