19.4 C
Deva
miercuri, iulie 24, 2024

Medic pediatru din Hunedoara răpus de coronavirus

A murit medicul pediatru Emilia Biber, din Hunedoara, după ce fusese infectat cu COVID-19.

 

Condcerea Spitalului municipal „Alexandru Simionescu” a anunţat decesul Emiliei Biber, pe pagina de Facebook.

„Este un moment de răscruce şi o grea pierdere pentru toţi cei care i-au fost colegi, pacienţi sau prieteni. A fost o persoană care a dat, în mod constant, dovadă de profesionalism, responsabilitate, perseverenţă şi devotament. S-a bucurat de stima colegilor, a pacienţilor şi a părinţilor acestora. Decesul cauzat de COVID-19 al doamnei doctor întristează deopotrivă lumea medicală şi comunitatea hunedoreană.Conducerea spitalului municipal este alături de familia îndurerată şi transmite, pe această cale, sincere condoleanţe”, au transmis reprezentanţii Spitalului municipal Hunedoara.

Emilia Biber s-a născut în 1950 şi a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca. A activat în cadrul spitalului timp de peste 40 de ani.

„Doamna doctor Biber a continuat să fie dăruită profesiei şi a fost prezentă cu generozitate printre noi până la sfârşit. A deţinut, în ultimii ani, funcţia de medic coordonator al Compartimentului de Neonatologie din cadrul spitalului nostru şi a fost mereu preocupată şi implicată în problemele care s-au ivit în exercitarea acestei funcţii. În anul 2018 s-a pensionat, dar a păstrat pe mai departe legături strânse cu foştii colegi”, au informat reprezentanţii Spitalul municipal Hunedoara.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/