2.8 C
Deva
miercuri, noiembrie 29, 2023

NEWS-ALERT Dezastru provocat de furtună pe străzile din Hunedoara (VIDEO)

furtuna hunedoara (3)O furtună puternică a făcut ravagii pe străzile Hunedoarei. În mai multe zone ale municipiului vijelia a dus la prăbuşirea unor copaci şi a unor acoperişuri. Furtuna a lăsat în urmă maşini avariate, cabluri de telefonie rupte de bucăţile de acoperişuri şi de trunchiurile copacilor şi panică.furtuna hunedoara (41) „Mi-a fost teamă ca bucăţile din acoperiş să se prăbuşească peste copiii care se jucau în stradă, ei nu au ţinut cont de pericol. Am strigat să se adăpostească”, a spus Ioana, o localnică din cartierul Micro 5. Pe Strada Eroilor, mai mulţi castani au fost smulşi din rădăcini şi s-au prăbuşit. „Castanii erau vechi de vreo 30 de ani şi au crescut mult, iar rădăcinile nu au mai ţinut. Pământul de sub ei e amestecat cu zgură, iar rădăcinile li s-au uscat în parte”, explică Marin, un localnic.

https://www.youtube.com/watch?v=MGVjpY9v-Qk

Pe Strada Independenţei, un acoperiş de tablă a căzut de pe blocul cu patru etaje în stradă, iar un altul, din plăci de azbo-ciment, smuls de vântul puternic, a avariat maşinile din parcare.

https://www.youtube.com/watch?v=Bmw32RqzYno

În cartierele Micro 6 şi Micro 7 situaţia a fost asemănătoare. Furtuna a creat pagube şi panică, deşi a durat câteva zeci de minute. Circulaţia pe mai multe străzi a fost blocată, până la finalul intervenţiei pompierilor, care au îndepărtat trunchiurile de copaci şi acoperişurile distruse.

https://www.youtube.com/watch?v=DZkDhipeiOg

       

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente