19.6 C
Deva
vineri, mai 24, 2024

Percheziții la membrii unei rețele infracționale din județul Hunedoara

  • Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Hunedoara au pus în executare 11 mandate de percheziție domiciliară, dintre care nouă mandate pe raza municipiului Deva, unu pe raza comunei Ribița și unu pe raza comunei Zam, la locuințele folosite de patru bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 57 de ani, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de contrabandă.

„Ca urmare a activităților procedurale, de la locuințele bărbaților au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 7.344 de țigarete (de diferite mărci), care nu aveau aplicate marcaje fiscale, trei arme neletale (pistoale cu aer comprimat) supuse autorizării, cu muniția aferentă și o armă tip airsoft (replică), mai multe arme albe (săbii, macete, cuțite), un detector de metale deținut fără drept, cinci monede metalice de culoare galbenă (posibil din aur), telefoane mobile, 2 pungi conținând o substanță vegetală de culoare olive și două țigarete rulate conținând substanță vegetală de culoare olive, susceptibil a face parte din grupa drogurilor, 150 de tablete, 46 de fiole și o seringă cu diferite substanțe, posibil făcând parte din categoria celor interzise la deținere ori aflate sub un regim juridic special”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

În acest caz, polițiștii continuă cercetările în dosarul de contrabandă (cu țigări), nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Cercetările pentru infracțiunile de deținere de droguri de risc pentru consum propriu vor fi preluate de polițiștii S.C.C.O. Hunedoara.

Știri Similare

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/