24.2 C
Deva
joi, iulie 18, 2024

LOVITURĂ GREA PENTRU PRIMARUL DEVEI. Mircia Muntean se întoarce la condamnarea de şase ani puşcărie cu executare

Decizia Curţii de Apel Bucureşti îl readuce pe Mircia Muntean în situaţia de condamnat penal la şase ani de închisoare cu executare, sentinţă dată de Înalta Curte la judecare pe fondul cauzei în dosarului „Alcoolul la volan”. Primarul Devei are termen de judecată în apel la data de 10 aprilie 2017.

 

 

Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondată contestaţia formulată de „condamnatul Munteanu Mircia împotriva sentinţei penale nr. 35/09.01.2017 pronunţată de Tribunalul Bucureşti Secţia I Penală în dosarul cu numărul de mai sus. Obligă contestatorul la 400 lei cheltuieli judiciare stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 20.03.2017”, după cum se arată în soluţia pe scurt publicată pe portalul justiţiei.

 

Doar o minune îl scapă de zeghe

 

În aceste condiţii se reia judecarea procesului ce fusese suspendat în dosarul „Alcoolul la volan”, cauză pe care primarul Devei a pierdut-o în primă instanţă. Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-au condamnat pe Mircia Muntean la 2 ani de închisoare cu executare pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, instanţa a constatat că inculpatul a comis fapta în perioada de încercare, motiv pentru care a adăugat pedepsei şi cei patru ani de închisoare din afacerea ilegală cu terenuri. Mircia Muntean se află acum în situaţia de a fi condamnat la şase ani de închisoare cu executarea pedepsei, sentinţă pe care a atacat-o cu apel şi va trebui să se prezinte la „bară” pe data de 10 aprilie. Asta înseamnă că mandatul primarului se scurtează dramatic şi doar o minune în îl mai poate scăpa de încarcerare. Dar justiţia omenească nu funcţionează pe bază de minuni, chiar dacă uneori ne minunăm de deciziile luate de unii judecători…

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/