12.6 C
Deva
vineri, decembrie 1, 2023

Moloț: “Da, voi candida din nou!”

MAIN molot“Da, voi candida din nou!”. Declarația îi aparține președintelui Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Ioan Moloț și a fost făcută în cadrul emisiunii HUNEDOARA ÎN 50 DE MINUTE, la HUNEDOARA TV. Moloț a dat acest răspuns la întrebarea privind candidatura sa la șefia CJ Hunedoara în 2016.

În ultima perioadă, în lumea politică hunedoreană se vorbește tot mai mult despre faptul că președintele Consiliului Județean nu își va încheia mandatul, având în vedere că pe rolul instanței supreme există un proces între acesta și Agenția Națională de Integritate. De altfel, în spatele ușilor închise se fac și se desfac scenarii, există și o serie de politicienii care își doresc să candideze pentru acest post. Îmi voi încheia mandatul de președinte al CJ Hunedoara, să stea liniștiți. Da, voi candida din nou. Și da, dacă toți cei care vorbesc aiurea sunt satisfăcuți cu asta, toate oile din județul acesta sunt ale mele, la fel și toate mașinile, și toate firmele. Totul e al meu. Acum sunt liniștiți?!”, a declarat Moloț. El a adăugat că va candida pentru șefia Organizației Județene a PNL Hunedoara: “Mi-aș dori să am un contracandidat în februarie (n. red.: în acea lună vor fi organizate alegeri pentru structura județeană a PNL). Ar fi interesantă o competiție pentru acest post. Acum nu știu dacă va mai candida cineva, e prea devreme. Eu am anunțat că voi intra în cursă, despre alții nu vom ști până când va fi stabilit termenul de depunere a candidaturilor. Mi-aș dori ca într-o competiție, cel care pierde să fie în stare să meargă să îi strângă mâna celui care a câștigat și să-i spună – recunosc că ești cel mai bun, ai câștigat. Vreau să continuăm munca politică împreună. Din păcate, noi suntem încă destul de ranchiunoși. Dacă cineva a candidat împotriva mea și acum am câștigat, nu fac altceva decât să îi dau la țurloaie și să-l termin. Așa e la noi. Aș vrea să fim în stare să ne comportăm în alt fel și să existe cu adevărat democrație și în partide”.

Moloț a mai declarat că dacă ar pierde, nu ar pleca din partid: „E normal ca la un moment dat altcineva să își dorească să ajungă în vârful piramidei. E firesc. Nu ești ales pe viață. Pericolul pentru orice om politic e propriul său partid, colegii doresc să îi ia locul. Sunt conștient de asta. Cel care nu este în partidul tău, te poate critica, dar locul va fi dispus întotdeauna să ți-l ia un coleg de-al tău”.

 

 

Știri Similare

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/