15.5 C
Deva
vineri, mai 24, 2024

Proiect de reabilitare a Bazinului de înot din Hunedoara

Documentația unui proiect de un milion de euro, privind reabilitarea Bazinului de înot din Hunedoara, va fi supusă dezbaterii în ședința de joi a Consiliului Local Hunedoara. Proiectul va fi depus apoi de primărie la Compania Națională de Investiții, a informat primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu.

„Bazinul de Înot din municipiul Hunedoara a fost construit în anul 1970, având aria construită la sol de 1.733 de metri pătrați, cu regim de înălțime: subsol+parter+etaj parțial, incluzând un bazin cu dimensiunile de 25 x 15 m (h apă=2,00 m) și un bazin mic, având dimensiunile de 12,50 x 6,00 m (h apă=1,50 m). Având în vedere că de aproximativ 35 de ani nu s-au mai efectuat lucrări de reparații la fațada imobilului, precum și în vederea reducerii costurilor de exploatare și întreținere și îndeplinirii cerințelor privind organizarea competițiilor de înot la nivel național și internațional, se dorește reabilitarea acestei clădiri. Reabilitarea imobilului Bazin de Înot fiind o lucrare de anvergură, se dorește să se execute prin  Programul naţional de construcţii de interes public sau social – Regenerarea urbana a orașelor, municipiilor subprogramul Bazine de înot  al Companiei Naţionale de Investiţii”, se arată în proiectul de hotărâre ce vizează aprobarea documentaţiei tehnică – faza DALI a investiției.

Și proiectul de reabilitare a Pieței Obor va fi propus pentru finanțare Companiei Naționale de Investiții. De asemenea, prin aceeași companie, vor fi continuate lucrările de modernizare a sălii de sport a Colegiului Tehnic „Matei Corvin” din Hunedoara.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/